Hhaha işin sırrı buradadır belkideKız harbiden siz ikiniz bu kafayla nasıl kanal yönetiyorsunuz da ayakta tutuyorsunuzİkinizin de aklı parlaklarda
![]()
![]()
Hhaha işin sırrı buradadır belkideKız harbiden siz ikiniz bu kafayla nasıl kanal yönetiyorsunuz da ayakta tutuyorsunuzİkinizin de aklı parlaklarda
![]()
![]()
Benim gibi bir asistanın var işin sırrı bende
Parlaklar için babamı bile satarım
Utanmadan Yasak Elma'dan kopya çekmiş bu kadar olur, arıyorum Medyapım'ı@xBUGRAx
Bi de diziyi beğenmez hırsızHemen dünkü bölümü izlemiş reytingleri görünce kopyalamış.@ozgur2113
Aynen büyüklük sende kalsın bence.Yukarı bakAslında bugünki mevzudan dolayi hiç uğramamak vardıda neyse ?
@xBUGRAx’in hapsi boyamasıyla rolün artacak merak etme.
Parlak olsa haklısındaParlaklar için babamı bile satarım![]()
Etiketi de #muhteşemdönüş yapsaymış bariHemen dünkü bölümü izlemiş reytingleri görünce kopyalamış.@ozgur2113
Teşekkürler.
@Yiğitt öldü de mi dönüş olsun. Ama muhteşem kısmına katılıyorum.
Utanmadan Yasak Elma'dan kopya çekmiş bu kadar olur, arıyorum Medyapım'ı@xBUGRAx
Yok artık iyice çamurlaştınız. 😱 Tüm bölümler o dizinin yeni sezonu başlamadan önce yazıldı yani onlar bizden almış.Hemen dünkü bölümü izlemiş reytingleri görünce kopyalamış.@ozgur2113
Etiketi de #muhteşemdönüş yapsaymış bari![]()
Teşekkürler.
@serhatt herşeye panikliyor kendisi anlatıcaktı nerdeyse
Onun da suyu yavaş yavaş ısınacak zaten endişelenme.@serhatt herşeye panikliyor kendisi anlatıcaktı nerdeyse![]()
Neyleyim sensiz kanalıKanalın başına sen geçecen gibi.![]()
Neyleyim sensiz kanalı![]()
Hahaha süper olurYaa.Sen de hapse gir içerde gül gibi geçinip gideriz.
![]()