Hhaha işin sırrı buradadır belkide Bizden başka her kanal mutsuz @serhattKız harbiden siz ikiniz bu kafayla nasıl kanal yönetiyorsunuz da ayakta tutuyorsunuz İkinizin de aklı parlaklarda
Hhaha işin sırrı buradadır belkide Bizden başka her kanal mutsuz @serhattKız harbiden siz ikiniz bu kafayla nasıl kanal yönetiyorsunuz da ayakta tutuyorsunuz İkinizin de aklı parlaklarda
Benim gibi bir asistanın var işin sırrı bendeHhaha işin sırrı buradadır belkide Bizden başka her kanal mutsuz @serhatt
Aaa beni zibidi için başka kanala satan @ozgur2113Benim gibi bir asistanın var işin sırrı bende
Parlaklar için babamı bile satarımAaa beni zibidi için başka kanala satan @ozgur2113
Utanmadan Yasak Elma'dan kopya çekmiş bu kadar olur, arıyorum Medyapım'ı @xBUGRAx
Bi de diziyi beğenmez hırsızHemen dünkü bölümü izlemiş reytingleri görünce kopyalamış. @ozgur2113
Aynen büyüklük sende kalsın bence. Teşekkürler.Yukarı bak Aslında bugünki mevzudan dolayi hiç uğramamak vardıda neyse ?
@xBUGRAx’in hapsi boyamasıyla rolün artacak merak etme. Teşekkürler.
Parlak olsa haklısındaParlaklar için babamı bile satarım
Etiketi de #muhteşemdönüş yapsaymış bariHemen dünkü bölümü izlemiş reytingleri görünce kopyalamış. @ozgur2113
Teşekkürler. Bakalım o pis köstebeğin yediği haltları ne zaman öğreneceksin. @serhatt
@Yiğitt öldü de mi dönüş olsun. Ama muhteşem kısmına katılıyorum.
Utanmadan Yasak Elma'dan kopya çekmiş bu kadar olur, arıyorum Medyapım'ı @xBUGRAx
Yok artık iyice çamurlaştınız. 😱 Tüm bölümler o dizinin yeni sezonu başlamadan önce yazıldı yani onlar bizden almış.Hemen dünkü bölümü izlemiş reytingleri görünce kopyalamış. @ozgur2113
Etiketi de #muhteşemdönüş yapsaymış bari
Teşekkürler.
@serhatt herşeye panikliyor kendisi anlatıcaktı nerdeyse
Onun da suyu yavaş yavaş ısınacak zaten endişelenme.@serhatt herşeye panikliyor kendisi anlatıcaktı nerdeyse
Neyleyim sensiz kanalıKanalın başına sen geçecen gibi.
Neyleyim sensiz kanalı
Hahaha süper olur Yardım ve Yataklıktan beni de alsınlar içeriYaa. Sen de hapse gir içerde gül gibi geçinip gideriz.