@Aserat ben kimseye efendim demem tatlım. Ben her yerde kendimin patronuyum. O yüzden şuan konuyu düzeltmeni emrediyorum.
@Aserat ben kimseye efendim demem tatlım. Ben her yerde kendimin patronuyum. O yüzden şuan konuyu düzeltmeni emrediyorum.
Dizi bu yani kurgu. O yüzden diyeceksin.@Aserat ben kimseye efendim demem tatlım. Ben her yerde kendimin patronuyum. O yüzden şuan konuyu düzeltmeni emrediyorum.
Neyse oda senin dizin olduğu için seni kırmayıp sadece 1 bölümlük izin veriyorum. Onuda kullanmış oldun.Dizi bu yani kurgu. O yüzden diyeceksin.
Sen şu -da eklerini doğru yazmadığın sürece hiçbir şeye izin veremezsin.Neyse oda senin dizin olduğu için seni kırmayıp sadece 1 bölümlük izin veriyorum. Onuda kullanmış oldun.
İşte benim patronum benim. Hiçkimse benim patronum olamaz, hele @mrt06 hiç olamaz. O yüzden tıpış tıpış kabulleneceksin.Sen şu -da eklerini doğru yazmadığın sürece hiçbir şeye izin veremezsin.Ayrıca patronuna canım cicim diyecek halin yok tabii ki efendim diyeceksin.
Seni ben yarattım kapayacaksın çeneni ve biat edeceksin bana.İşte benim patronum benim. Hiçkimse benim patronum olamaz, hele @mrt06 hiç olamaz. O yüzden tıpış tıpış kabulleneceksin.
Ondan daha fenalarını bile yazdım/yazacağım merak etme.
Üzgünüm bu sefer kabullenme sırası sende.İşte benim patronum benim. Hiçkimse benim patronum olamaz, hele @mrt06 hiç olamaz. O yüzden tıpış tıpış kabulleneceksin.
Sen sus çok konuşma, kalk bana keyfimi kahve getir bakalım.Seni ben yarattım kapayacaksın çeneni ve biat edeceksin bana.
sokak sanati'nın ayaklarını yıkadıysan, getiririz.Sen sus çok konuşma, kalk bana keyfimi kahve getir bakalım.
Beni Merve Aksak moduma getirmeyin. Siz zararlı çıkarsınız.Ondan daha fenalarını bile yazdım/yazacağım merak etme.
Üzgünüm bu sefer kabullenme sırası sende.
Ay kıyamam, ne kadar da yaratıcı rüyalar görüyorsun. Aklın fikrin bende o zaman.sokak sanati'nın ayaklarını yıkadıysan, getiririz.
Düşmanlarımın olması doğal, herkes beni kıskanıyor çünkü.Dur @mrt-06'nın seni saçlarından tutup yerlerde sürüklediği bir sahne yazayım hemen.
Bu anlamsızca uzun mesajdan ne çıkarmam lazım.
Bence de yönetmeliyiz
Anladın ama ben yine tekrarlayayım, ben kimseye efendim demem, kimse de benim patronum olamaz.Bu anlamsızca uzun mesajdan ne çıkarmam lazım.
Evet zaten FOX'lu bir yapımda senin olmaman mümkün değildi.Ellerine sağlık harika olmuşBaya güldümDizide yer alacağımı da düşünmemiştim malum forum dizilerinde hep aynı isimler yer alıyorAma cidden çok güzel olmuş sevdim bu fikri@Aserat
Bence de yönetmeliyizZaten FOX konusundaki fikirlerimiz hep aynı
OK.Anladın ama ben yine tekrarlayayım, ben kimseye efendim demem, kimse de benim patronum olamaz.
Bizim ki tam tersi olmalıydı ben yönetiiliğe layık biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?