Okuduysan konuya beğeni at.Bizim ki tam tersi olmalıydı ben yönetiiliğe layık biriyim
Okuduysan konuya beğeni at.Bizim ki tam tersi olmalıydı ben yönetiiliğe layık biriyim
Ben de çok memnunum. @ozgur2113 Cidden ikimiz kanal yönetmeliyiz.
Ellerine sağlık harika olmuş Baya güldüm Dizide yer alacağımı da düşünmemiştim malum forum dizilerinde hep aynı isimler yer alıyor Ama cidden çok güzel olmuş sevdim bu fikri @Aserat
Bence de yönetmeliyiz Zaten FOX konusundaki fikirlerimiz hep aynı
Okudum etiketlerime dönüş yapmadığın sürece istediğini alamayacaksınOkuduysan konuya beğeni at.
Onun doğru dürüst okuması yazması yok be
Ecünnü dizilerini ortadan kaldırıcazOnun doğru dürüst okuması yazması yok be
Neredeki etiket yine.Okudum etiketlerime dönüş yapmadığın sürece istediğini alamayacaksın
HarikasınEvet zaten FOX'lu bir yapımda senin olmaman mümkün değildi. Çok seveceğin yeni fikirler de var aklımda.
OK.
Ne istiyon bizden rakip kanaldasın sen artık @xBUGRAx
BirlikteEcünnü dizilerini ortadan kaldırıcaz
Mesajıma bile kaale alıp yanıt vermiyorsun, etiketimi farketmemen normal..Neredeki etiket yine.
Aaa evet @Aserat güzel yazmıs bizim sahneyi bence çokta gerçekçiBirlikte
Sizi ahlak polisine ihbar edicem..Ne istiyon bizden rakip kanaldasın sen artık @xBUGRAx
Hem de atv. Yallah Arabistan'a @serhatt
bizim sahte olma ihtimalimiz yok anacımAaa evet @Aserat güzel yazmıs bizim sahneyi bence çokta gerçekçi
Kaale almamak değil de bildirimler arasında kaynıyor. Hangi konu olduğunu söyle geleyim hemen.Mesajıma bile kaale alıp yanıt vermiyorsun, etiketimi farketmemen normal..
Ahlakımız yerinde çok şükürSizi ahlak polisine ihbar edicem..