eTV Kanal Savaşları - 1. Bölüm | Yeni Dizi

Aaa galiba ip gibi uzun senaryolarından en sıkmayan keyifli buydu @Aserat hiç sıkılmadan okunuyor :F

Bu arada patronların yancı seçimlerinde çok isabetli davranmışsın gerçekten yancılar süper her biri :F :F :F

@Yiğitt in @MasacRE
@xBUGRAx ın @ozgur2113
@Çiğdem ın @serhatt
@xemrexxx ın @Aserat
@mrt-06 ın @kerem

:F :F :F
@Aserat ben kimseye efendim demem tatlım. Ben her yerde kendimin patronuyum. O yüzden şuan konuyu düzeltmeni emrediyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Aserat
Neyse oda senin dizin olduğu için seni kırmayıp sadece 1 bölümlük izin veriyorum. Onuda kullanmış oldun. :A
Sen şu -da eklerini doğru yazmadığın sürece hiçbir şeye izin veremezsin. :A Ayrıca patronuna canım cicim diyecek halin yok tabii ki efendim diyeceksin. :A

Sen şu -da eklerini doğru yazmadığın sürece hiçbir şeye izin veremezsin. :A Ayrıca patronuna canım cicim diyecek halin yok tabii ki efendim diyeceksin. :A
İşte benim patronum benim. Hiçkimse benim patronum olamaz, hele @mrt06 hiç olamaz. O yüzden tıpış tıpış kabulleneceksin. :A

• Olmamış
Reactions: mrt-06
  • İlginç
  • Olmamış
Reactions: kerem and mrt-06
Ondan daha fenalarını bile yazdım/yazacağım merak etme. :A

Üzgünüm bu sefer kabullenme sırası sende. :A
Beni Merve Aksak moduma getirmeyin. Siz zararlı çıkarsınız. :A @mrt-06
s-a5463c88d8c5170c1e69b3e72cb1f4fd1493bfa3.webp

• Üzücü
Reactions: mrt-06
Dur @mrt-06'nın seni saçlarından tutup yerlerde sürüklediği bir sahne yazayım hemen. :A
Düşmanlarımın olması doğal, herkes beni kıskanıyor çünkü. :A

Hiç gelemediğim raddeye gelirim o zaman. Beni patron yaparsan yumuşayabilirim belki ama onun dışında hiç şansın yok. Ben prensibleri olan bir adamım. Herkes beni böyle bilir zaten. :A @mrt-06 @Çiğdem

Bilmiyorsan beni çok iyi tanıyanlara sor. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Düşmanlarımın olması doğal, herkes beni kıskanıyor çünkü. :A

Hiç gelemediğim raddeye gelirim o zaman. Beni patron yaparsan yumuşayabilirim belki ama onun dışında hiç şansın yok. Ben prensibleri olan bir adamım. Herkes beni böyle bilir zaten. :A @mrt-06 @Çiğdem

Bilmiyorsan beni çok iyi tanıyanlara sor. :A
Bu anlamsızca uzun mesajdan ne çıkarmam lazım. :A

Ellerine sağlık harika olmuş :Z Baya güldüm :A Dizide yer alacağımı da düşünmemiştim malum forum dizilerinde hep aynı isimler yer alıyor :A Ama cidden çok güzel olmuş sevdim bu fikri :A @Aserat
Ben de çok memnunum. :bhr: @ozgur2113 Cidden ikimiz kanal yönetmeliyiz. :A
Bence de yönetmeliyiz :Z Zaten FOX konusundaki fikirlerimiz hep aynı :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Aserat
Ellerine sağlık harika olmuş :Z Baya güldüm :A Dizide yer alacağımı da düşünmemiştim malum forum dizilerinde hep aynı isimler yer alıyor :A Ama cidden çok güzel olmuş sevdim bu fikri :A @Aserat

Bence de yönetmeliyiz :Z Zaten FOX konusundaki fikirlerimiz hep aynı :A
Evet zaten FOX'lu bir yapımda senin olmaman mümkün değildi. :A Çok seveceğin yeni fikirler de var aklımda. :A
Anladın ama ben yine tekrarlayayım, ben kimseye efendim demem, kimse de benim patronum olamaz. :A
OK. :A

• Harika
Reactions: Özgür
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem