Merakla bekliyorum.Teşekkür ederim
Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk 2. Bölüm yine senin dokunuşlarının olduğu bir bölüm ile gelecek bu hafta içinde
HahaMerakla bekliyorum.
Bana söyleyeceğin şey neydi.
Yok kullanmadım hala kararsızım.Hahasen diğer gruba oy kullandın mı?
Niye oraya oy kullanmadığımı söyleyeceğim
Ama tabi Buray tur atlarsaFeride'ye oy vermeyen ama kesin oy verecek isimler var. Son günü bekliyorlar galiba
Tabiki. Bugün ki gibiYok kullanmadım hala kararsızım.
Ciddi misin sen. 😱 Kumpas yani.
Çok teşekkürler. Logoyu rast gele bulup seçtim
logo uyum sağlamışÇok teşekkürler. Logoyu rast gele bulup seçtim
Kanalımda beleşe konuk edeceğim herkesi zatenZtv falan olmamış... Zey Tv gayet iyi 😉
Ehhh arada konuk edersin ücret istemem
Konuya beğeni nerde 😱
Her şeyiniz rating olmuş püü .ssKonuya beğeni nerde 😱
Yok be reyting delisi olsam beğeni yerine harika at derdimHer şeyiniz rating olmuş püü .ss
Teşekkür ederim@Dosi hayırlı olsun çok güzel bir haber her zaman yeniliklere açığım mutlaka etiket yap takipteyim🙂
Biliyorum, sadece uğraşmak istedim .ssYok be reyting delisi olsam beğeni yerine harika at derdimenler listesi de üstlerde olmak için gerekiyorhem insan mutlu oluyor
Aa çok güzel olmuş logo, çok severim vişne. 😱@Ahmed kanal patronu oldum
Kiraz mı vişne mi bilmiyorumAa çok güzel olmuş logo, çok severim vişne. 😱
Hayırlı olsun birkaç program yaptığın için gerekliydi. Millete para kazandırma nereye kadar. Resmen Acun gibi yapmışsın.
Hayırlı olsun.
Diss savaşları çok değişik format. Onu baya beğenmiştim formatını.
O 2sini ben de karıştırıyorum. Tadları farklı görüntü aynı ama.Kiraz mı vişne mi bilmiyorumkanal etiketinide kırmızı seçtim. Herkes yeşildifarkımız olsun 🥰
Yakında Diss Savaşları yeni bölüm ayarlarız. Eskisi gibi dissleri göremediğim için yılda 2 bölüm olur gibi
Aynen Acun misali. Program masraflarına da gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?