- Reaksiyon puanı
- 114,331
- Puanı
- 1,060
En son nerde kaldıysak oson üç aya ağırlık ver ne yapayım geçmişi son üç ayda bende varım o yüzden son üç ayın jeneriği bana lazım
En son nerde kaldıysak oson üç aya ağırlık ver ne yapayım geçmişi son üç ayda bende varım o yüzden son üç ayın jeneriği bana lazım
2019-2020-2021 tamamen kovidli yıllar ordan bir hikaye çıkmaz ne çıkarsa yine 2015 -2019 arası çıkarEn son nerde kaldıysak oyanlış hatırlamıyorsam 2015’i yapmıştık. Zamanı gelince bakınırım
@Hobbit sayende uplattıkJeneriklerle geçmişe yolculuk 3. Sezonu yakında sizlerle olacak.
Daha önce büyük ilgi gören benim yürüttüğüm bir etkinliğin yeni aşaması için bir ön hazırlık olarak düşünebiliriz.
Zey TV 🍒 ‘ye bekleriz herkesi
Onların yanına bir iki yıl daha eklenir hal edilir ama ben aşama aşama gidiyorum. Zamanı gelince anlarsın2019-2020-2021 tamamen kovidli yıllar ordan bir hikaye çıkmaz ne çıkarsa yine 2015 -2019 arası çıkar
Bunu kendine yapma 😱Sanırım 29 sayfayı baştan başlayarak okumam gerekecek.
Yapar mıyım ? Tabi ki evet.
Burada bir maden yatıyor gibi
Artık bunu kendime görev edindim. Yapacağım.Bunu kendine yapma 😱
Konunun kendisini oku yeterli
Sen okumuyor muydun? Vaktini derslerine harcaArtık bunu kendime görev edindim. Yapacağım.
1 Üniversite ve 1 Açıköğretim.Sen okumuyor muydun? Vaktini derslerine harca
O değildi iyiki kırmızı renk istedim. 🍒 uyduparlıyor bildirimde@Sherlock @Tolstoyevski
Buradan @Bully 'e de teşekkürler. Hemen ayarladı
Geçenlerde bahsettiğin sürpriz etkinliklerden birinin bu olduğunu tahmin etmiştim, bekliyoruz meraklaJeneriklerle geçmişe yolculuk 3. Sezonu yakında sizlerle olacak.
Daha önce büyük ilgi gören benim yürüttüğüm bir etkinliğin yeni aşaması için bir ön hazırlık olarak düşünebiliriz.
Zey TV 🍒 ‘ye bekleriz herkesi
Bak bak, gidip hangi mesajı çıkarıp getirmiş.Geçenlerde bahsettiğin sürpriz etkinliklerden birinin bu olduğunu tahmin etmiştim, bekliyoruz merakla
Zey TV’yi de hemen ayarlamışım
Ama @bazinga belki hemen ayarlamazdı ve istediğin rengi vermezdiBak bak, gidip hangi mesajı çıkarıp getirmiş.
Admindin, olsun o kadar
Yoo kendiside baya bonkör inkar etmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?