- Reaksiyon puanı
- 114,219
- Puanı
- 1,060
Gelen giden kanala çamur atmaya çalışıyorBuralar eskiden hep dutluktu . Şimdi dut ağaçlarını kesip yerine ZeyTV binası dikmişler .
Gelen giden kanala çamur atmaya çalışıyorBuralar eskiden hep dutluktu . Şimdi dut ağaçlarını kesip yerine ZeyTV binası dikmişler .
Başarılı olmasa çamur atan da olmaz , birde öyle bakmak lazım .Gelen giden kanala çamur atmaya çalışıyor
Meyve veren ağaç taşlanır misaliBaşarılı olmasa çamur atan da olmaz , birde öyle bakmak lazım .
Aynen öyle .Meyve veren ağaç taşlanır misali
Buralar eskiden hep dutluktu . Şimdi dut ağaçlarını kesip yerine ZeyTV binası dikmişler .
Aynen öyle .Ben şimdi yarışmadan düşük miktarla ayrıldım ya ondan çamur atıyorum galiba .Yoksa ZeyTV' yi severiz , yanlış anlaşılmasın .
Herşey sizin için ama kimseyi memnun edemiyoruzDiğer binaya küçük dediler sığmadılar bize daha büyük bina lazım dediler fatihcim@Dosi
Herşey sizin için ama kimseyi memnun edemiyoruz
Aynen öyle .Ben şimdi yarışmadan düşük miktarla ayrıldım ya ondan çamur atıyorum galiba .Yoksa ZeyTV' yi severiz , yanlış anlaşılmasın .
Diğer binaya küçük dediler sığmadılar bize daha büyük bina lazım dediler fatihcim@Dosi
Herşey sizin için ama kimseyi memnun edemiyoruz
@Tolstoyevski ' nin ocağına incir ağacı dikecektiAa ben memmnunum canım ne demek çok ferah binamız var ya ama bu gün destan konusunu açsam iyi olacaktı
yasak forum rtürkü tarafından
Yasak olan ne reyis, anlamadım?yasak forum rtürkü tarafından
flash tv kısımıYasak olan ne reyis, anlamadım?
Ne yaptın geçmiş programları reyting makinesine mi bağladın ?Neyseki kanal yerinde duruyor ve programlarımın tekrarları da iyi para kaldırıyor@12.Adam
Karşımızda rakip olmayınca yine zirvede olduk
Lisans haklari bana ait olan yapimlar sayesinde ayakta bu reytingsiz kanal haddinizi bilin elimi ayagimi cekersem batar.Neyseki kanal yerinde duruyor ve programlarımın tekrarları da iyi para kaldırıyor@12.Adam
Ben İrlandadayım @dosimosiKarşımızda rakip olmayınca yine zirvede olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?