yine öyle olacak @tekin4. murat murat 131 e dönmüş
benim bildiğim 4. murat astığı astık kestiği kestik haşin bir padişahmış sendeki 4. murat yeni nesil muratlardan
Ekli dosyayı görüntüle 129943
Parıltının Tutkusu 2.Sezon afişi @xemrexxx @Angelica @Dosi @tekin @RüzgarGülü
------
@xemrexxx bu afişten korkarmısın
Korktunmu afişten @AngelicaGüzel olmuş
Yapay zeka ile mi yaptın?Ekli dosyayı görüntüle 129943
Parıltının Tutkusu 2.Sezon afişi @xemrexxx @Angelica @Dosi @tekin @RüzgarGülü
------
@xemrexxx bu afişten korkarmısın
ismi güzelmiş nerden buldun bu ismi
Lapede yatarkenismi güzelmiş nerden buldun bu ismi
fransız lape hastanesinde mi yattın ?Lapede yatarken
çok güzel ama yine sihirli annemle arka sokaklardaki kahramanlar aynı diziye sürüklenmiş gibiEkli dosyayı görüntüle 130483
**Parıltının Tutkusu - 2. Sezon, 1. Bölüm Fragmanı**
**[Sahne Açılır: Karanlık bir gökyüzü, şimşekler çakarken, İstanbul’un silueti belirir. Ardından, 4. Murat’ın öfkeli bakışları ekranı kaplar.]**
**4. Murat:** (kararlılıkla) Bu şehir benim! Geçmişle yüzleşmeden, geleceği inşa edemem!
**[Görüntü değişir; villa çapkını bir köşede sinsice gülümserken, etrafında vampirler ve hayaletler dans eder.]**
**Villa Çapkını:** (alaycı bir sesle) Cadılar Bayramı’nı kutlamak için sabırsızlanıyorum! İstanbul’u karanlığa sürükleyeceğim!
**[Hızla sahne değişir; Işılay Başkomiser ve Ceyhan Müdür, bir harita üzerinde plan yapmaktadır.]**
**Işılay Başkomiser:** (kararlı) Bu karanlık güçlere karşı harekete geçmeliyiz! İstanbul’u korumak bizim elimizde!
**Ceyhan Müdür:** (endişeli) Ama Fatih Sultan Mehmet ve diğer ruhlar serbest kaldı! Kontrolü kaybedersek...
**[Sahne birden hareketlenir; kalabalık, panik içinde kaçışırken, arka planda Fatih Sultan Mehmet’in etkileyici görüntüsü belirir.]**
**Fatih Sultan Mehmet:** (güçlü bir sesle) İstanbul’un kaderi, bizlerin elinde! Birlikte durmalıyız!
**[Murat, kılıcını kuşanırken, gözleri kararlılıkla parlamaktadır.]**
**4. Murat:** (yüksek sesle) Bu sefer geçmişin ruhlarına karşı çıkacağım! Yozlaşmayı sona erdireceğim!
**[Sahne, karanlık yaratıkların ve insanların çatıştığı anlarla dolarken, heyecan artar.]**
**[Fragman, Murat’ın kılıcıyla öne çıkarken, karanlık figürlerle dolu bir İstanbul manzarasıyla kapanır.]**
**Seslendirme:** (heyecan verici bir tonla) Parıltının Tutkusu, 2. Sezon 1. Bölüm 31 Ekim Perşembe günü Yenisuda
Geçmişle yüzleşmeye, geleceği şekillendirmeye hazır mısınız?
@Angelica @Bully @RüzgarGülü @12.Adam @tekin
------
@Dosi
------
@xemrexxx
Aklıma başka isim gelmiyorçok güzel ama yine sihirli annemle arka sokaklardaki kahramanlar aynı diziye sürüklenmiş gibi
Ekli dosyayı görüntüle 130483
**Parıltının Tutkusu - 2. Sezon, 1. Bölüm Fragmanı**
**[Sahne Açılır: Karanlık bir gökyüzü, şimşekler çakarken, İstanbul’un silueti belirir. Ardından, 4. Murat’ın öfkeli bakışları ekranı kaplar.]**
**4. Murat:** (kararlılıkla) Bu şehir benim! Geçmişle yüzleşmeden, geleceği inşa edemem!
**[Görüntü değişir; villa çapkını bir köşede sinsice gülümserken, etrafında vampirler ve hayaletler dans eder.]**
**Villa Çapkını:** (alaycı bir sesle) Cadılar Bayramı’nı kutlamak için sabırsızlanıyorum! İstanbul’u karanlığa sürükleyeceğim!
**[Hızla sahne değişir; Işılay Başkomiser ve Ceyhan Müdür, bir harita üzerinde plan yapmaktadır.]**
**Işılay Başkomiser:** (kararlı) Bu karanlık güçlere karşı harekete geçmeliyiz! İstanbul’u korumak bizim elimizde!
**Ceyhan Müdür:** (endişeli) Ama Fatih Sultan Mehmet ve diğer ruhlar serbest kaldı! Kontrolü kaybedersek...
**[Sahne birden hareketlenir; kalabalık, panik içinde kaçışırken, arka planda Fatih Sultan Mehmet’in etkileyici görüntüsü belirir.]**
**Fatih Sultan Mehmet:** (güçlü bir sesle) İstanbul’un kaderi, bizlerin elinde! Birlikte durmalıyız!
**[Murat, kılıcını kuşanırken, gözleri kararlılıkla parlamaktadır.]**
**4. Murat:** (yüksek sesle) Bu sefer geçmişin ruhlarına karşı çıkacağım! Yozlaşmayı sona erdireceğim!
**[Sahne, karanlık yaratıkların ve insanların çatıştığı anlarla dolarken, heyecan artar.]**
**[Fragman, Murat’ın kılıcıyla öne çıkarken, karanlık figürlerle dolu bir İstanbul manzarasıyla kapanır.]**
**Seslendirme:** (heyecan verici bir tonla) Parıltının Tutkusu, 2. Sezon 1. Bölüm 31 Ekim Perşembe günü Yenisuda
Geçmişle yüzleşmeye, geleceği şekillendirmeye hazır mısınız?
@Angelica @Bully @RüzgarGülü @12.Adam @tekin
------
@Dosi
------
@xemrexxx
Villa çapkınına sinirlendin mi fragmanda @AngelicaBekliyorum bölümü cnm