yine öyle olacak @tekin4. murat murat 131 e dönmüş
benim bildiğim 4. murat astığı astık kestiği kestik haşin bir padişahmış sendeki 4. murat yeni nesil muratlardan![]()
Ekli dosyayı görüntüle 129943
Parıltının Tutkusu 2.Sezon afişi @xemrexxx @Angelica @Dosi @tekin @RüzgarGülü
------
@xemrexxx bu afişten korkarmısın
Korktunmu afişten @AngelicaGüzel olmuş![]()
Yapay zeka ile mi yaptın?Ekli dosyayı görüntüle 129943
Parıltının Tutkusu 2.Sezon afişi @xemrexxx @Angelica @Dosi @tekin @RüzgarGülü
------
@xemrexxx bu afişten korkarmısın
ismi güzelmiş nerden buldun bu ismi
Lapede yatarkenismi güzelmiş nerden buldun bu ismi![]()
fransız lape hastanesinde mi yattın ?Lapede yatarken
çok güzel ama yine sihirli annemle arka sokaklardaki kahramanlar aynı diziye sürüklenmiş gibiEkli dosyayı görüntüle 130483
**Parıltının Tutkusu - 2. Sezon, 1. Bölüm Fragmanı**
**[Sahne Açılır: Karanlık bir gökyüzü, şimşekler çakarken, İstanbul’un silueti belirir. Ardından, 4. Murat’ın öfkeli bakışları ekranı kaplar.]**
**4. Murat:** (kararlılıkla) Bu şehir benim! Geçmişle yüzleşmeden, geleceği inşa edemem!
**[Görüntü değişir; villa çapkını bir köşede sinsice gülümserken, etrafında vampirler ve hayaletler dans eder.]**
**Villa Çapkını:** (alaycı bir sesle) Cadılar Bayramı’nı kutlamak için sabırsızlanıyorum! İstanbul’u karanlığa sürükleyeceğim!
**[Hızla sahne değişir; Işılay Başkomiser ve Ceyhan Müdür, bir harita üzerinde plan yapmaktadır.]**
**Işılay Başkomiser:** (kararlı) Bu karanlık güçlere karşı harekete geçmeliyiz! İstanbul’u korumak bizim elimizde!
**Ceyhan Müdür:** (endişeli) Ama Fatih Sultan Mehmet ve diğer ruhlar serbest kaldı! Kontrolü kaybedersek...
**[Sahne birden hareketlenir; kalabalık, panik içinde kaçışırken, arka planda Fatih Sultan Mehmet’in etkileyici görüntüsü belirir.]**
**Fatih Sultan Mehmet:** (güçlü bir sesle) İstanbul’un kaderi, bizlerin elinde! Birlikte durmalıyız!
**[Murat, kılıcını kuşanırken, gözleri kararlılıkla parlamaktadır.]**
**4. Murat:** (yüksek sesle) Bu sefer geçmişin ruhlarına karşı çıkacağım! Yozlaşmayı sona erdireceğim!
**[Sahne, karanlık yaratıkların ve insanların çatıştığı anlarla dolarken, heyecan artar.]**
**[Fragman, Murat’ın kılıcıyla öne çıkarken, karanlık figürlerle dolu bir İstanbul manzarasıyla kapanır.]**
**Seslendirme:** (heyecan verici bir tonla) Parıltının Tutkusu, 2. Sezon 1. Bölüm 31 Ekim Perşembe günü Yenisuda
Geçmişle yüzleşmeye, geleceği şekillendirmeye hazır mısınız?
@Angelica @Bully @RüzgarGülü @12.Adam @tekin
------
@Dosi
------
@xemrexxx
Aklıma başka isim gelmiyorçok güzel ama yine sihirli annemle arka sokaklardaki kahramanlar aynı diziye sürüklenmiş gibi![]()
Ekli dosyayı görüntüle 130483
**Parıltının Tutkusu - 2. Sezon, 1. Bölüm Fragmanı**
**[Sahne Açılır: Karanlık bir gökyüzü, şimşekler çakarken, İstanbul’un silueti belirir. Ardından, 4. Murat’ın öfkeli bakışları ekranı kaplar.]**
**4. Murat:** (kararlılıkla) Bu şehir benim! Geçmişle yüzleşmeden, geleceği inşa edemem!
**[Görüntü değişir; villa çapkını bir köşede sinsice gülümserken, etrafında vampirler ve hayaletler dans eder.]**
**Villa Çapkını:** (alaycı bir sesle) Cadılar Bayramı’nı kutlamak için sabırsızlanıyorum! İstanbul’u karanlığa sürükleyeceğim!
**[Hızla sahne değişir; Işılay Başkomiser ve Ceyhan Müdür, bir harita üzerinde plan yapmaktadır.]**
**Işılay Başkomiser:** (kararlı) Bu karanlık güçlere karşı harekete geçmeliyiz! İstanbul’u korumak bizim elimizde!
**Ceyhan Müdür:** (endişeli) Ama Fatih Sultan Mehmet ve diğer ruhlar serbest kaldı! Kontrolü kaybedersek...
**[Sahne birden hareketlenir; kalabalık, panik içinde kaçışırken, arka planda Fatih Sultan Mehmet’in etkileyici görüntüsü belirir.]**
**Fatih Sultan Mehmet:** (güçlü bir sesle) İstanbul’un kaderi, bizlerin elinde! Birlikte durmalıyız!
**[Murat, kılıcını kuşanırken, gözleri kararlılıkla parlamaktadır.]**
**4. Murat:** (yüksek sesle) Bu sefer geçmişin ruhlarına karşı çıkacağım! Yozlaşmayı sona erdireceğim!
**[Sahne, karanlık yaratıkların ve insanların çatıştığı anlarla dolarken, heyecan artar.]**
**[Fragman, Murat’ın kılıcıyla öne çıkarken, karanlık figürlerle dolu bir İstanbul manzarasıyla kapanır.]**
**Seslendirme:** (heyecan verici bir tonla) Parıltının Tutkusu, 2. Sezon 1. Bölüm 31 Ekim Perşembe günü Yenisuda
Geçmişle yüzleşmeye, geleceği şekillendirmeye hazır mısınız?
@Angelica @Bully @RüzgarGülü @12.Adam @tekin
------
@Dosi
------
@xemrexxx
Villa çapkınına sinirlendin mi fragmanda @AngelicaBekliyorum bölümü cnm