Yine anlamadım ama bölümde görürüzHayır Aileler değişecek
Yine anlamadım ama bölümde görürüzHayır Aileler değişecek
Pembe dizi oldu iyice
Senin sevdiğin Tarz gibi Afilli Aşktanda konu gelecek @Harunnn60Pembe dizi oldu iyice
Senin sevdiğin Tarz gibi Afilli Aşktanda konu gelecek @Harunnn60
Bu sefer öyle oldu gerçektenPembe dizi oldu iyice
Duyurusunu yapacağım @Çiğdem-Bu sefer öyle oldu gerçekten
Pompy bu diziye başlamış bu diziyle alakalı götürücekmiş senaryosunu
Sihirli Hayatların bu isim siyasi değil demi @Çiğdem-Neyin cnm
Sihirli Hayatlardı ismi eğer siyasiyle Pembe Rüyalar yada Yalancı taçlar @Çiğdemİsmi neydi cnm
Aaa yok bu kalsın yeni isimler güzel durmuyor Sihirli Hayat lar bir siyasi yok hem bu isimle alıştık diziyeSihirli Hayatlardı ismi eğer siyasiyle Pembe Rüyalar yada Yalancı taçlar @Çiğdem
Siyaset uzmanı @Tolstoyevski 'ye sorsam nediyorsun hangi isim siyasi değil
Tamam sende katıl bağış kampanyasına Fb Yaz 1907 ye gönderAaa yok bu kalsın yeni isimler güzel durmuyor Sihirli Hayat lar bir siyasi yok hem bu isimle alıştık diziye
Ne bağışı cnm onlar bize para versinTamam sende katıl bağış kampanyasına Fb Yaz 1907 ye gönder
Yoksa fener düşürecekler borçtan 621 milyon euro taraftar toplayacak dedi uefa @Çigdem-
Bâsaksehir tarafından ipotekli @ÇigdemNe bağışı cnm onlar bize para versin
Ben fenerli değilimki cnm sen bağış yaptınmıBâsaksehir tarafından ipotekli @Çigdem
Evet yaptım bu Takım meselesi değilBen fenerli değilimki cnm sen bağış yaptınmı
Onlar zengin fakirin parasını almasınlar dünyayı kazanıyor top oyanayanlarEvet yaptım bu Takım meselesi değil
Beşiktaşlılarda destek oldu @Çiğdem
Avrupa taraftar verecek diyor @ÇiğdemOnlar zengin fakirin parasını almasınlar dünyayı kazanıyor top oyanayanlar