Senin gibiÖlme rollerinde kullandırır sonra hortlatırsın öyle oyuncu lazım @serhatt
Senin gibiÖlme rollerinde kullandırır sonra hortlatırsın öyle oyuncu lazım @serhatt
Güzel rolmuş kesin basına bişi gelir @serhatt
Kız bak ben mafyayım uğraşma benimle basarım evini yıkarım başınaGüzel rolmuş kesin basına bişi gelir @serhatt
Hapisten kaçıyorum siz görürsünüz şimdi @serhatt @Harunnn60 @xemrexxxSihirli Hayatlar Yeni Sezon fragmanı
Sihirli Hayatlarda Çiğdem aklanacakmı ama birisi Çiğdemi kaçırıyor ceza evinden
Bir kızı korumak için yer değiştirecekler Tutkuyu durdurmak için bu planı seçen Kerem
ayşeden iyi anne olur senin çocuklarına VE PERİ YAPACAM
Sihirli Hayatlar Temmuzda Yenisuda @
@Çiğdem @Harunnn60 @kerem @serhatt @vadikızı @Dosi @mrt-06
KAÇARKEN GEBERİRSİN İNŞ.
KAÇARKEN GEBERİRSİN İNŞ.
Başkasını yerime hapise koyuyormusum güzel plan
Gördüm tuhaf dizilere başlamıssın
Sihirli Hayatların yeni konusu bu @ÇiğdemGördüm tuhaf dizilere başlamıssın
Afilli Aşk kanal d nin yeni dizisi ordan konusu Sihirli Hayatların @ÇiğdemYeni dizimi o bilmiyorum
Videoya baktımda bu biraz ayıp bir diziye benziyorAfilli Aşk kanal d nin yeni dizisi ordan konusu Sihirli Hayatların @Çiğdem
Kızın yalanı bir erkek ona kötü kız ol dedi o da yaptı @ÇiğdemVideoya baktımda bu biraz ayıp bir diziye benziyor
Sihirli dizi değilki o cnm sihirli annemle ne alakası varKızın yalanı bir erkek ona kötü kız ol dedi o da yaptı @Çiğdem
Bağlıcam bir şekilde onun ailesine sen O da senin ailene geçecek @Çiğdem-Sihirli dizi değilki o cnm sihirli annemle ne alakası var
Sen ayarlarsın artık cnm O benim yerimemi hapiste kalacakBağlıcam bir şekilde onun ailesine sen O da senin ailene geçecek @Çiğdem-
Hayır Aileler değişecekSen ayarlarsın artık cnm O benim yerimemi hapiste kalacak