@DarkLegenD kaçırmış yanındakiler doğu var @Masacre varAy beni kim kaçırıyor çıksın ortaya artık merak ettim
@MasacRE- @Doğu
@DarkLegenD kaçırmış yanındakiler doğu var @Masacre varAy beni kim kaçırıyor çıksın ortaya artık merak ettim
@DarkLegenD kaçırmış yanındakiler doğu var @Masacre var
yani rol borcum vardı gitmeden önce böyle rol uygun gördümNeee Erosumm senmisin beni kaçırann@DarkLegenD
sana böyle bir rol verdim beğendinmi @XanTier senin baban @DarkLegenD nasıl rolİftira, inanma.
İftira, inanma.
Kötü karakterleri severim ve olmak isterim.ama verdiğim rol nasıl @DarkLegenD
Tehrike den kurtuluruz inş sürekli tehrikedeyizSihirli Hayatlar Sezon Finalinin konusu
Üçü bir arada tehlikesi Harun müdür ve ekibi ve Çiğdem tehlikede Fırtına önce sessizlik büyük tehlike içten sessizce geliyor Uzaylılar yam yamlar canavarlar ve dodo 4 ü bir arada felaket Sihirli hayatlar tehlike dolu sezon finali bölümüyle Kanal Yenisuda @Çiğdem- @Dosi @Harunnn60
@S.G.A.T.
Yine başınıza bir felaket gelecek hadi hayırlısıTehrike den kurtuluruz inş sürekli tehrikedeyiz@gözlemci
Yine dayanamadın cnmKızların dünyası 4.Bölümüyle ara veriyor Tek Dizi Halkın Polisiyle devam edicem Halkın Polisi Yılbaşı özel bölümü 31 Aralık @Çiğdem-
Halkın Polisi 9.sezonuyla cuma Kanal Yenisuda
@Harunnn60 @Doğu @mrt-06 @XanTier
4.bölümde sezon finali Kızların dünyasıYine dayanamadın cnmReytingler biraz bocalayınca ,Halkın Polisi sahalara geri dönüyor tekrar@Harunnn60 @gözlemci
@Harunnn60 Aaşk dizisi diyor , yapıyorsun bakmıyor . Ondan sonra pompy bomba patlatıyor diyorlar ayoll4.bölümde sezon finali Kızların dünyası
doğru konu değişik Hayal cinayetleri @Çiğdem-@Harunnn60 Aaşk dizisi diyor , yapıyorsun bakmıyor . Ondan sonra pompy bomba patlatıyor diyorlar ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?