Zaten yeni konudan dolayı izlemeyi düşünmüyordum şimdi antisi olacam
kesin rekor kırıcaz o zamanZaten yeni konudan dolayı izlemeyi düşünmüyordum şimdi antisi olacam
ayol sen kendi kenanına bak ilk bölümünü ertesi kanal satıldı
Hahah Aaa Araplara satılıcağı için arap kanalıyla anlaştı bence şuan en güvende Kenan duruyor çatlasın @Forumdashayol sen kendi kenanına bak ilk bölümünü ertesi kanal satıldı
faruk bunu beğenmediHahah Aaa Araplara satılıcağı için arap kanalıyla anlaştı bence şuan en güvende Kenan duruyor çatlasın @Forumdash
Hahahah Ama Kenan bu duyumu aldı için öyle yaptı bence siz ne sandınız Kenanı ayollfaruk bunu beğenmedi
haa yok süper güçleri var adamın geleceği görüyorHahahah Ama Kenan bu duyumu aldı için öyle yaptı bence siz ne sandınız Kenanı ayoll
Sen izlemeye devam edecen mi kıskanclıktan zor izlersin amahaa yok süper güçleri var adamın geleceği görüyor
kız daha ilk bölümü izlemedimSen izlemeye devam edecen mi kıskanclıktan zor izlersin ama
Aaa bir tuhaf yorum yapmıstın konuyakız daha ilk bölümü izlemedim
kız neresi gerçekçi 16 yaşındaki fatihi 44 yaşındaki kenan oynuyorAaa bir tuhaf yorum yapmıstın konuya
İzlede gerçek tarihi dizi gör ayoll
Aaa Kenanın görüntüsünü çok iyi hazırlamışlar sen den genç görünüyorkız neresi gerçekçi 16 yaşındaki fatihi 44 yaşındaki kenan oynuyor
anlamadığın işlere o koca burnunu sokma tatlımAsıll şimdi öyle ayoll
Kenana laf yok,gayet oturmuş adam rolekız neresi gerçekçi 16 yaşındaki fatihi 44 yaşındaki kenan oynuyor
Hahah Ayy sen asıl karışma bee , benim uzmanlık alanım ecünnü hayatımı verdim bu savasaanlamadığın işlere o koca burnunu sokma tatlımzararları çıkarsın
hoşşt benim daha yaşım ne başım ne,çıtır sayılırım daha,kart horoz seni kendine bak sen,kaknemAaa Kenanın görüntüsünü çok iyi hazırlamışlar sen den genç görünüyor@serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?