kendin ecünnüsün diye herkesi öyle olmaya zorlamaHahah Ayy sen asıl karışma bee , benim uzmanlık alanım ecünnü hayatımı verdim bu savasa![]()
![]()
![]()
kendin ecünnüsün diye herkesi öyle olmaya zorlamaHahah Ayy sen asıl karışma bee , benim uzmanlık alanım ecünnü hayatımı verdim bu savasa![]()
![]()
![]()
@xemrexxx e diyorum behoşşt benim daha yaşım ne başım ne,çıtır sayılırım daha,kart horoz seni kendine bak sen,kaknem![]()
aman ne biliyim be bana diyon sandım,pardon sisterciğim
Kıskanc @xemrexxx e diyorum kıskanclığından bölüme bile bakamamışaman ne biliyim be bana diyon sandım,pardon sisterciğim![]()
kıskanmasın boşuna niye kıskanıyo
Kendi Sülümanı ile kıyas ediyorkıskanmasın boşuna niye kıskanıyo![]()
Bu dizide de kesin bir şeyler çıkar Meryem ve Limon zaten sorun mıknatısı gibi.
ay sülüman kim oluyo kenanımın yanında kıyaslanamazKendi Sülümanı ile kıyas ediyor![]()
![]()
![]()
Aaa afferim bu konuda gözüme girdin ayollay sülüman kim oluyo kenanımın yanında kıyaslanamaz![]()
izlemedim hiç sevemedimAaa afferim bu konuda gözüme girdin ayollMuhteşem izlemedin sanırım
![]()
Aaa şaşırttın beni 😱izlemedim hiç sevemedim![]()
mıknatısı kafanda kırarızBu dizide de kesin bir şeyler çıkar Meryem ve Limon zaten sorun mıknatısı gibi.![]()
kudursun bırak be,Kenanın eline kimseler su dökemezAaa şaşırttın beni 😱
İşte o tuhaf dizisini ve tuhaf oyuncularını kıyaslayıp çekemiyor Fatih ve Kenanı![]()
Sevgili değil, abla kardeş olurlar ancak
Hahah Ooo Barışın bile ablası olur ancak dedin @xemrexxx mezarında şuan dört dönüyordurSevgili değil, abla kardeş olurlar ancakMeryeme olgun erkek yakışıyor... Bariş ergen suratlı biri
![]()
Gizli gizli beni mi gözetliyorsun sen
Ben hep peşindeyim.Gizli gizli beni mi gözetliyorsun senDur şimdi bir konuya etiketliyorum seni, neden buraya girdiğimi anlarsın
![]()