Kanal D yoldan çıkıyor artık, herkesi D&R mağazalarına bekliyorum.![]()
Niye yorumlarıma olmamış atmaya devam ediyor o zaman?
Kanal D yoldan çıkıyor artık, herkesi D&R mağazalarına bekliyorum.![]()
Niye yorumlarıma olmamış atmaya devam ediyor o zaman?
Sensin o
Aaa hadi Eşkiyayı sezonu çok diye anlarım ama Kenan gelmiş başlanmazmı @Harunnn60 ile seni bekliyoruzSensin o
UTC sadece bizim kaliteye yakışır. Sen ne anlarsın ki![]()
Daha çok beklersin o zaman, biz Merve Aksak varken neden şeriatçılara reyting kazandıralımAaa hadi Eşkiyayı sezonu çok diye anlarım ama Kenan gelmiş başlanmazmı @Harunnn60 ile seni bekliyoruz![]()
![]()
![]()
Hhahaha Aaa bence @Yiğitt yorumlarına değil direk sana atıyor cnmNiye yorumlarıma olmamış atmaya devam ediyor o zaman?Alışkanlık oldu herhalde
![]()
Niyeymiş o
ay hayret çok şaşırdım kızAaa Elçinin tv dizisinide bekliyorum Kiralık Aşktan sempatimi kazandı yanı o yaşta olupta ecünnü listemde olmayan nadir oyunculardan![]()
![]()
@serhatt
Kiz insallah meryosum bu diziden gelen teklifi Kabul etmistir baris falayla cook uyumlu olurlar
Bu dizinin konusu Avcı kadar hosuma gitmedi bir de Meryem gelirse hiç bakmam ayollKiz insallah meryosum bu diziden gelen teklifi Kabul etmistir baris falayla cook uyumlu olurlar![]()
Hahah Aaa bu sakar salak kız tiplemesini tek iyi oynayan Elçindi diğerleri hep ecünnüay hayret çok şaşırdım kız1.sırada olması lazımdı halbuki
![]()
Aferin sana kız yiğidi öldürüp hakkını yemiyonHahah Aaa bu sakar salak kız tiplemesini tek iyi oynayan Elçindi diğerleri hep ecünnü
Yanı gerçekten hak ediyorsa hakkını veririm cnm![]()
Aaa tabi yanı antilik olsun diye değil takıldıklarımı yetersiz buldum içinAferin sana kız yiğidi öldürüp hakkını yemiyon![]()
çok fazla yetersiz bulduğun olduğu için,bu anormal oluşunu değiştirmiyorAaa tabi yanı antilik olsun diye değil takıldıklarımı yetersiz buldum için![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa samanlıkta iğne aramak gibidir iyi kadın oyuncu bulmakçok fazla yetersiz bulduğun olduğu için,bu anormal oluşunu değiştirmiyor![]()
Eskidendi o şimdi öyle değilHahah Aaa samanlıkta iğne aramak gibidir iyi kadın oyuncu bulmak![]()
![]()
![]()