Kanal D'nin Programları Bu Hafta Yayınlanmayacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kanal D'den bu hafta gece kuşağı programlarına duraklama geldi!

Kanal D ekranlarında yayınlanan, Takip, Şansa Davet ve 112 Acil programları bu hafta yayınlanmayacak. Üç programda her akşam saat 23.15'de ekrana geliyordu. Kanal D programlarını bu hafta yayınlamayacak. Programların yerine ise dizi tekrarları ve film koyarak günü doldurmaya çalışacak.
kanal_d_haber.jpg

:Fona yayınlanmayacak bu hafta bol bol şerefin tekrarını vererek izleyiciyi sıkıcaz denir:D

Aynen bir diziyi ne kadar abartırsa o kadar tekrarı bol oluyor. :D
bak bu akşam varmış
salı günü sağ salimden sonra 1 de varmış.
çarşamba öğren 13.00 da ve 4 te var.
perşembe kvpden sonra
cuma da beyaz showdan sona yerli dizi var bence orada da olur hafta sonu da olur ohhhh:D

Aynen bir diziyi ne kadar abartırsa o kadar tekrarı bol oluyor. :D
diziyi beğendin mi doğru söyle ama...

bak bu akşam varmış
salı günü sağ salimden sonra 1 de varmış.
çarşamba öğren 13.00 da ve 4 te var.
perşembe kvpden sonra
cuma da beyaz showdan sona yerli dizi var bence orada da olur hafta sonu da olur ohhhh:D

diziyi beğendin mi doğru söyle ama...
Oyunculukları falan beğendim fakat ilk bölüm sıkıcıydı sonlarına doğru çok iyiydi ve son sahneyi çok iyi canlandırılmıştı. Haftaya eğer dizi istediğim gibi olmazsa yeniden Gönül İşlerini televizyondan izleyeceğim. :)

Şeref Meselesi'nin 5 tekrarı olacak Perşembe'ye kadar güzel.

Takip ve 112 Acil zaten kötü gidiyorlardı tamamen bitmiş olabilirler. :D

Oyunculukları falan beğendim fakat ilk bölüm sıkıcıydı sonlarına doğru çok iyiydi ve son sahneyi çok iyi canlandırılmıştı. Haftaya eğer dizi istediğim gibi olmazsa yeniden Gönül İşlerini televizyondan izleyeceğim. :)
dün gönül işleri harikaydı...sadeetbeni çok şaşırttı...ama iyi yaptı.
bedir ile sevdalı sahne ise harikaydı ama yine şaşırttı sahne adam sevgilisine değil sevdaya hazırlamış..eski sevgilisi:D

dün gönül işleri harikaydı...sadeetbeni çok şaşırttı...ama iyi yaptı.
bedir ile sevdalı sahne ise harikaydı ama yine şaşırttı sahne adam sevgilisine değil sevdaya hazırlamış..eski sevgilisi:D
Mesajını spoiler içine aldım ulu orta yapma böyle yorumlar yasak yorum konusu var dizinin. :D