Kanal D'nin Programları Bu Hafta Yayınlanmayacak!

Bunlar hep Şeref Meselesi. Kanal D bu dizinin arkasında duruyor gibi görünüyor. Ama bu kadar tekrar insanları fazlasıyla sıkabilir. Dikkat edilmeli.

Ulan İstanbul'u hatırlayın 1.bölümü kaç kez verdiklerini sayamamıştık :D Aynı şeyi Şeref Meselesi için yapacaklar tutar mı bilinmez :)

Şeref Meselesi Tekrar Saatleri :
Bu Akşam 23.15
Çarşamba 13.00
Perşembe 23.15
Pazar 01.45

Şeref Meselesi'nin bol bol tekrarı yayınlanır o zaman. Yine de diziye etkisi olmazsa geçmiş olsun diyebiliriz şimdiden... :)

Şeref Meselesi Tekrar Saatleri :
Bu Akşam 23.15
Çarşamba 13.00
Perşembe 23.15
Pazar 01.45
Pazar 00.45'te olur. Çünkü GD o zaman bitiyor... :)

Bana Artık Hicran De'nin tekrarlarını yayınlamadığı için tutmadığını farz sayarak yakınan arkadaşlar şimdi tekrar yayınlayacak diye kahkaha atıyor. Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu?

Bugün farkettim bende her halde yayından kalktı falan dedim.:F Meğer Şeref Meseles içinmiş.:F

Bugün farkettim bende her halde yayından kalktı falan dedim.:F Meğer Şeref Meseles içinmiş.:F

Emin misiniz ya?Yayın akışı Şeref Meselesi diyor.Belki haftaya Pazartesi'dir :D

Kanal D yayın akışı hala Şeref Meselesi Tekrat yazyor konu ancak 23.15'de kesin bir bilgi elde edildiğinde kilitlenebilir @aserat54 :) Hem perşembe günü 112 Acil yok senin yaptığın gibi konuyu düzeltirim. :)

Yayın Akışındada Şeref Meselesi Tekrar yazıyor benimde gözlerime inanmam lazım. @aserat54 :)
@Bully bende gördüm fakat Kanal D'nin ender hatalarından olabilir.