Benm anlamadığım meryem genc bir kadındı onun yerine bu koca karıyı getirdiler seyirciler nasıl bune demediler 30 yıl zaman atlaması gibi sankı
Benm anlamadığım meryem genc bir kadındı onun yerine bu koca karıyı getirdiler seyirciler nasıl bune demediler 30 yıl zaman atlaması gibi sankı
Ben dedim.Benm anlamadığım meryem genc bir kadındı onun yerine bu koca karıyı getirdiler seyirciler nasıl bune demediler 30 yıl zaman atlaması gibi sankı
kız işte meryem senle yaşıt vahide teyzem de @vadikızı teyzemle demek ki ço kyakında senin yerine o gelecek forumun kraliçesi olacak forumun sülümanı aman admini @mrt-06 da bunu kabul edecekBenm anlamadığım meryem genc bir kadındı onun yerine bu koca karıyı getirdiler seyirciler nasıl bune demediler 30 yıl zaman atlaması gibi sankı
Şimdi berenin yeriende nurgul geldi ama zaman atlaması oldu sizinkinde öyle bir durum yoktu sanırım meryem çıktı diye gelmişti insan ona uygun yaşta birini seçer 60 küsür yaşındamı bu kadın yaşı kaç bilmiyorumda 65 civarı sanırımBen dedim.
Ne yapacak Meryem'in yerine siyah saçlı birini mi getireceklerdi? En uygunu o oldu.Şimdi berenin yeriende nurgul geldi ama zaman atlaması oldu sizinkinde öyle bir durum yoktu sanırım meryem çıktı diye gelmişti insan ona uygun yaşta birini seçer 60 küsür yaşındamı bu kadın yaşı kaç bilmiyorumda 65 civarı sanırım
Seninde ne dedğin belli değil bee @xemrexxxNe yapacak Meryem'in yerine siyah saçlı birini mi getireceklerdi? En uygunu o oldu.
sus kız senin yüzünden diziyi kaçırıyorum suikastçi intihar tti acaba kim göndermiştiSeninde ne dedğin belli değil bee @xemrexxx
Nur'un oyunculuk dersi verdiği sahne değil mi bu? 🙄
Nur'un oyunculuk dersi verdiği sahne değil mi bu? 🙄
Bu ne dizisi beesus kız senin yüzünden diziyi kaçırıyorum suikastçi intihar tti acaba kim göndermişti
Ekli dosyayı görüntüle 56843
dark matter uzayda geçiyor senin fantezilerine uymuyor pekBu ne dizisi bee
Türk dizisi sandım bune diyorumdark matter uzayda geçiyor senin fantezilerine uymuyor pek