Kanal D'nin Ekran Yüzleri Reytingleri Sallayacak! İşte O Starlar...

Her dizisine bakarsın sen zaten :bhr:

Maşallah maşallah :love1: :A

Niye bloklandı, skandal? 😱

Aynen bakarım ben Kenanın tüm dizilerini bir film hariç hepsini izledim Engin akyürek fatmagülün suçu ne ve bulut olsamı izlememiştim ama tuba ile olan projeden sona takibe aldım ölene kadarı da izlemiştim İbrahim Çelikkolda öyle her projesjini izledim Hande Soral Farahı çok severim ben Kanal d muhteşem olacak bu sezon ya:D

Her dizisine bakarsın sen zaten :bhr:

Maşallah maşallah :love1: :A

Niye bloklandı, skandal? 😱
Evet. 2 yıl falan oldu. Forumda konusu da açılmıştı galiba. :D
O yüzden sadece uydu anteni olanlar izliyor D'yi ve burada D'nin popülerliği baya düştü.
Geçen yılmıydı yoksa bu yılın başlarıydımı FOX da engellendi biliyorsundur. @xBUGRAx :A

O yüzden sadece uydu anteni olanlar izliyor D'yi ve burada D'nin popülerliği baya düştü.
Geçen yılmıydı yoksa bu yılın başlarıydımı FOX da engellendi biliyorsundur. @xBUGRAx :A
Naptı ki D size de engellenip popülerliğiniz düştü? :( Kınıyorum..

Biliyorum ama açılmadı mı hala. 😱 Kovduk o sunucuyu. :A

Naptı ki D size de engellenip popülerliğiniz düştü? :( Kınıyorum..
Siyasi bir konu yüzündendi galiba, FOX'ta aynen siyasi konu yüzünden kapatılmıştı. :D Kanal D'de tam sebepi bilmiyorum maaesef. Teve2 var ama, hatta son zamanlar en sık baktığım kanal. :D

Biliyorum ama açılmadı mı hala. 😱 Kovduk o sunucuyu. :A
Hayır yok hala. :D
5 büyük kanalın 2si yok. :(

Kalbimdeki Deniz final yapar, senin dizi yayınlanmadan kalkar, Kayıtdışı 2 ve 3. sıralarda yer alır. Savaşçı 2 ve 3. sıralar, Şevkat TOTAL'de 5-6 reytingle birinci olur, diğer gruplar 4-5. sıraya düşer. :A

Kanal D çarşamba Meryem, pazar Çocuklar Duymasın, perşembe Vatanım Sensin, cuma Arka Sokaklar, cumartesi İsimsizler ile zirveye ortak zaten. :bhr: Diğer günlere de yıldızlarımızı yaysak bu iş bizde. :Z
İsimsizler'e kadar okudum yeterli :A :A Ayrıca dizimle ilgili güzel temennilerin için teşekkürler :F

Asıl starlar (ya da sadece beni ilgilendirenler) Halit, Bergüzar ve Gülse. :Z

Ama Ali İl, Sevda Erginci veya Hande Soral'ın star olduğunu sanmıyorum. Zaten buradaki dizilerin bir kısmı birkaç aya yayından kalkacak orası da ayrı. :A

Kenan,Berguzar,Çetin T. Resmen #KARADAYI efsanesi kanal d'ye gçmiş @Çiğdem- :Z Engin, Gülse ve Halit gerçek starlardır. Gerisi çöp:A

Haddini bil, şunu görmüyor musun? 😱 @YıldırıM @Ahmed
249.png

1104.png
Oyyy duş almam lazım. :A

En starlar Halit Bengüzar, İbrahim ve Gülse

Beroş Ocak'ta Star'da büyük ihtimal, daha net değil ama. :T: Elçin de Ay Yapım dizisindeydi, neler söylüyorsun öyle? 😱 :F

Sen de D'desin o zaman. :Z
Yok ya. Bana hitap eden 1 2 dizi falan var. Biri Gulsenin dizisi bir degeri de İbrahimimin :love1: (canım çekti ) dizisi.
Star bilmiyorum ama bana daha yakın diziler yapıyor. Mesela Söz, Börü, Fazilet Hanım, Ay yapımın yeni Umutu ev Kadinleri tarzındaki dizisi falan.

Yok ya. Bana hitap eden 1 2 dizi falan var. Biri Gulsenin dizisi bir degeri de İbrahimimin :love1: (canım çekti ) dizisi.
Star bilmiyorum ama bana daha yakın diziler yapıyor. Mesela Söz, Börü, Fazilet Hanım, Ay yapımın yeni Umutu ev Kadinleri tarzındaki dizisi falan.
Benim D fanı olduğuma bakma, ilgi çeken diziler hangi kanaldaysa oradayım. Mesela Söz, Ateşböceği, Dolunay, Bizim Hikaye, Aras, Kaçak beklediklerim arasında. :D

Benim D fanı olduğuma bakma, ilgi çeken diziler hangi kanaldaysa oradayım. Mesela Söz, Ateşböceği, Dolunay, Bizim Hikaye, Aras, Kaçak beklediklerim arasında. :D
U dönüşü yapma canım benim. :A
Sen d fanisin biliyoruz. Sağır sultan bile duydu. Ay neyse ben bir Jon Kartajarenama girip bakayim da gözüm gönlüm her şeyim açılsın. :A:love1:

Starlar
Kenan İmirzalıoğlu , Star Başkanı
Halit Ergenç Star Başkan Yardımcısı
Çetin Tekindor
Berguzer Korel
Emre Kınay
Engin Akyürek
Sibel Can
Tamer Karadağlı
Pınar Altuğ
Elçin Sangü

Ecünnüler