Bi kere yaşı tutmazKesinlikle katılıyorum onu aşar bu dizi yada film her neyse
Pek anlamadım ne dediğini sen de mi içtin yoksaBi kere yaşı tutmaztutsa da Çiğdem'in beyni error verirÇiğdem'in beyni konuşuyor bir dk; Sen napıyorsun korku senin neyine otur kaslı erkekleri izlemeye devam et
Üff .ss dur tane tane yazayımPek anlamadım ne dediğini sen de mi içtin yoksa
Onu anladım ama neden Çiğdem'in beyni gibi düşünme gereği duydun onu anlamadımÜff .ss dur tane tane yazayım
Çiğdem gelmeden beyni konuştu bile dedim işte buda Çiğdem'in beyninden enstanteler
"Sen napıyorsun korku senin neyine otur kaslı erkekleri izlemeye devam et " = Çiğdem'in beyni
Tüm esprinin içine ıçtınn, hemde çatır çutur ıçtın
Ben öyle düşünmedimOnu anladım ama neden Çiğdem'in beyni gibi düşünme gereği duydun onu anlamadım
İkimizin de kafası güzel gibi görünüyor şu an git bir aynaya bak bakalım kafan güzel miymişBen öyle düşünmedimÇiğdem korku izlemeye karar verse de beyni engel olur dedimmahvettin buraları Eskidjı
Tam olmamış atmalık şey de neyseİkimizin de kafası güzel gibi görünüyor şu an git bir aynaya bak bakalım kafan güzel miymiş
Yere bir şey koy da yere düşmesin bariTam olmamış atmalık şey de neyse
Kafam güzel tabi soru mu buBaştan aşağı asalet akıyor
Kaç gün oldu seninle görüşmeyeli nassın iyisin anan giller babangiller akrabangiller nasılYere bir şey koy da yere düşmesin bari
anlayışı kıt şeybir daha anlatmam
eskiciyi freddy e teslim etmek lazım tıırnaklayıp dursun
Aaa Freddy olan filmmiydi bu ozaman izlememKesinlikle katılıyorum onu aşar bu dizi yada film her neyse
Bütün giller iyi sizin giller nasılKaç gün oldu seninle görüşmeyeli nassın iyisin anan giller babangiller akrabangiller nasıl
Zaten izleyemezsin yaşın tutmuyor
Hepsi iyideBütün giller iyi sizin giller nasıl
Tabi yine beynin dur sen napıyorsun dedi değil mi
Sen de gillerin içindeydin ama neyse yat bakalımHepsi iyide
Beni sormadın ya neyse
Neyse ben yatıyorum başım ağrıdı
Tabi yine beynin dur sen napıyorsun dedi değil mi
13 yaş üstüne uygundur demek istedin sanırım
Forumun hatasını benim ermişliğim olarak mı değerlendiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?