Konu dışı bölümü serbest ama biz hangi haber konusunda konuyla alakalı konuştukki zateno zaman atış serbest
Konu dışı bölümü serbest ama biz hangi haber konusunda konuyla alakalı konuştukki zateno zaman atış serbest
orasıda doğru
Aaa evet bir konuda demiştim Oscar etkinliğini ayakta tutup her filmi hemen hemen izlediğimiz için @OzaN bizi takdir etmeli diyeorasıda doğru@OzaN bugün ayak basmış forumada oscar etkinliklerine girmeye cesaret etmemiş ordaki şaheserimizi görünce kendini kaybedip çıkmıştır
Neyi izledim miizledinmi
daha sonra üstüme üstüme geliyorlardı)
Susam sokağı nedirKonu dışı bölümünde merak etmeKanal D sinema tanıtım konusu açmıştımya
Susam sokağını izleyelim diyordun eskicide katılsın bize
Elim sokağını nasıl oldu da susam diye yazdın acaba
Aklıma bunlar geldi sanırımElim sokağını nasıl oldu da susam diye yazdın acaba
Hepinize uyar aslında
anlayışı kıt şeyNeyi izledim mi
Susam sokağı nedir
Elim sokağını nasıl oldu da susam diye yazdın acaba
anlayışı kıt şeybir daha anlatmam
eskiciyi freddy e teslim etmek lazım tıırnaklayıp dursun
Aynen kendini küçültmeyi biliyor şimdi ne yapacak bakalım
benden alıntı yapıp gözlemeciyi cevaplamış eski püskü şeyAynen kendini küçültmeyi biliyor şimdi ne yapacak bakalım
özellikle fantazik dizi veya filmlerde hogathama güveniyorum elm sokağıda korku olsada fatazik sahneler barındırıyor
Sana da verdim işte aynı cevabıbenden alıntı yapıp gözlemeciyi cevaplamış eski püskü şeykesin arızalanmıştır
özellikle fantazik dizi veya filmlerde hogathama güveniyorum elm sokağıda korku olsada fatazik sahneler barındırıyor
niye ben sana hogathayımı sordum banane hogathadanSana da verdim işte aynı cevabı
Ne demek babana senin sevdiğin değil mi oniye ben sana hogathayımı sordum banane hogathadan
şimdide babamı karıştırmış işe? ne alakaysaNe demek babana senin sevdiğin değil mi oneyse hadi biraz hogathanın dedikodusunu yapalım
Telefon otomatik düzeltiyor ama doğru yazdığım şeyi yanlışa çevirmiş birde iPhone olacak yazık beşimdide babamı karıştırmış işe? ne alakaysa
yamuk basan klavyen kırılsın eskici
klavyeyi bit pazarındanmı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?