Kanal D Sinema Tanıtım Ağustos 1999 Nostalji

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Efsaneydi
Sabahları çizgi film yayınlarlardı. Dizileri 50 dakika falandi. Hayatimizin televizyon oldugu zamanlarda kuzenlerin Azerbaycan kanallari seyrederken ben Kanal D izliyordum.

O zamanlar Kanal D efsaneydi zaten, sabah erken kalkar çizgi film izlerdim Kanal D’den. Çok güzel günlerdi. Ayrıca bir sürü efsaneleşmiş dizileri vardı Kanal D’nin. Sanırım ben de gizli Kanal D’ci çıktım.

Efsaneydi
Sabahları çizgi film yayınlarlardı. Dizileri 50 dakika falandi. Hayatimizin televizyon oldugu zamanlarda kuzenlerin Azerbaycan kanallari seyrederken ben Kanal D izliyordum.
@Çiğdem- gizli bir Kanal D hayranı, Çukur yerine gizlice Siyah Beyaz Aşk izliyormuş.

@Yiğitt @S.G.A.T.
90lı yılların her çocuk için efsanesi ve 2005 e kadar olan 2000li yılların başlarıda buna dahil

Çizgi film , Yabancı dizi , Yabancı film , şarkılar klipler , programlar yanı tüm her şey karışık şekilde Kanal D gibi bir şeydi , eski reklamlarını bile izliyorum , reklamdan nefret ettim halde nostalji olsun diye
@Yiğitt

Elm Kosağı Kabusu, Maske ,Salak ile Avanak ne günlerdii bee
masumuz hepimiz
Kiminle konuştuk şuan hatırlamıyorum ya senle ya @Forumdash ile 90lı yıllarda örümcek adama benzeyen beyaz maskeli bir süperkahraman filmi sürekli çıkardı korkar izlemezdim diyordum adınıda uzun zamandır arıyordum
Bu tanıtımda gördüm

Spawn mış

Son düzenleme:
Çocuklar için ürkütücü bir resim
Sahi sen hala korkuyorsundur nede olsa 16 yaşındasın

Çocuklar için ürkütücü bir resim
Sahi sen hala korkuyorsundur nede olsa 16 yaşındasın
Açıkcası filmi buldum halde şuan yine izlemeye çekiniyorum
Çocukluk fobim gibi bir şey yüzleşmeye korkuyorum
Ama neydi bu film diye çıldırmak üzereydim hiçbiryerde bulamıyordum adını

Bende bir bakayım
korktuğuna deyiyor mu diye
Yabancılarda fantastik /süperkahraman dışında tür izlemeyen birisinin çocukluk fobisi bir süperkahraman olmasıda ayrı bir ironi

Sen önceden bir izle bana de , zaten senin maskeli ucubelerine benziyor

@Çiğdem- de Kanal D hayranı çıktı
ama güzel günlerdi gerçekten de

Ay yerim seni, o Kanal D logosunu görünce kalbimden vurulmuşa döndüm zaten.

Efsaneydi
Senin o ağzını yerim, kaliteyi tercih etmişsin o zamanlardan belli.

@Çiğdem- de Kanal D hayranı çıktı
ama güzel günlerdi gerçekten de
Kanal D'nin doğmasıyla ülke adeta mükemmelleşti, güzeldi.

O yıllar iyiydi ama şimdi pek iyi sayılmaz durumunuz