Kanal D, Artık Ensesinde Ciddi Bir Rakip Olduğunu Bilmeli! Star TV, Zirveye Kilitlendi

Pes! Sendn baska Kanal D'yi 4 u siraya koyak yok
Acun Showdan gitti dikkat edersen Kanal D'den degil. Showun batmasi yakin. Acunla ayakta duruyodu

kanal d 2ncilikten aşağı düşmesi imkansız

Pes! Sendn baska Kanal D'yi 4 u siraya koyak yok
Acun Showdan gitti dikkat edersen Kanal D'den degil. Showun batmasi yakin. Acunla ayakta duruyodu

Kanal D kotu yola dusecek. Demedi demeyin. Bence Show 2. olacak. Demedi demeyin. Cok degil bir kac ay sonra gorursunuz.

Kanal ve Show şu andaki projeleriyle bir yere varamaz demedi demeyin
.Show güzel işler yaparsa olur bu işler Acun gidince 3 günü gitti zaten geriye kalan 4 günü birşey yapamıyordu
Adına Feriha Koydum hariç onu çıkarsan 3 gündü 3 gün Acundan boşaldı 6 gün
Adına Feriha Koydum Ceyda ve Hazal gitti oda eskisi gibi olamaz geriye birşey kalmadı zaten

- - - Ekleme - - -

Kanal D: Pazartesi günü sıkıntı çekmez,Salı sıkıntı çekmez ,Çarşamba sıkıntı çekmez,Perşembe sıkıntı çeker,Cuma sıkıntı çeker,Cumartesi sıkıntı çeker,Pazarda Kanal D 2.Kanal olur bu gidişle onlarada güçlü projeler şart
yoksa bu işler Sultan,Kötü İşlerle gitmez

Yahu Acun Showdayken 3 gun birincilik + Cuma Ferihanin birinciligi + Salı Pis Yedilinin ikinciligi, Persembe Suskunlarin aldigi 5-6 reyting bile Showu ikincilikten yukari kaldirmadi. Kısacası kac gun birinci oldugun onemli degil. Onemli olan Kanal D gibi hergun basarili olmak. 4 gun zirvde olmak diger gunlerin cokmesini engellemiyor. Kanal D gecen yil birinci olamadigi gunler ikinci oluyordu ve bunu hicbir kanal basaramiyordu. Yine soyluyorum Eylul gelmeden kesinnbir sey soylemek zor. Kesin olan bir sey varsa Showun cokusu ve Starin yukselisi

- - - Ekleme - - -

Cuma belli olmaz. Yalan Dunya yukselebilir. Zaten AB'si iyiydi. Persembe ise ne olacagi bilinmez. En kotu ihtimal ikinci olmasi. Yani Persembe de sıkıntı yok

Bence , Dizikolik Kanal D hakkinda 3 veya 4.olur demissin , cok yanlis bence soyle olur:
1.Star Tv - Muhtesem Yuzyil ve Acun sayesinde 4 gun lider olur ve birinci olur.
2.Kanal D - Star Tv'nin dizilerinin ve yarismalarinin hemen arkasinda olur , o da 1.kanal veya 2.olur ama bence 2
3.Atv - Balkanlar ve Kurtlar Vadisi Pusu var , Balkanlar 10 reytingten fazla alir , Vadi'de iyi gider ve 3.olur.
4.Show Tv - Fetih 1453 , Ustura Kemal var onlar'da okadar iyi gitmezler
5.Fox Tv olur.
Bence boyle olur , sen nasil dusunursun bilmem , ama Kanal D'yi 4.kanal olur demen beni guldurdu.

Fatih, Ustura Kemal ve bircok iddiali projesi var Show'un. Devam eden ve yeni eklenecekleride eklersek iyi oranlar alacaktir bana gore. Pis Yedili de 5-7 arasi oranlar aliyor zaten. Suskunlar'da FSN'nin gidisinden sonra oranlarini arttiracaktir. AFK ve EDY'de iyi oranlar alirlar. Popstar'da belki Show TV'de baslayabilir. Wipeout'un devam kararida almasi yksek ihtimal. Belki Buzda Dans2 de Show TV'ye cekme karari alabilrler. Yani birkac dizi daha alir kis sezonunda baslayacak olan. Onun disinda ic yapimlarda bir iki aksam pprojesi duzenleyebilir.

Kısacası Yayınladığı dizilerin hepsini ilk 5e hatta ilk 10a sokan bir kanal soyleyin bana Kanal D'den baska bu sezon icin

- - - Ekleme - - -

Şu böyle olsa, bu boyle olsa ile is olmuyor. wipe Out yazi idare edemiyor kisa ne yapabilir. ustura Kemal zaten reklamlarla iyi baslar 2-3 bolume coker. 1 yildir reklamlari donuyor. Sinema filmini bile bu kadar reklam etmediler. Ferihasiz Ferihanin 2 reyting alacagini sen soylemistin. EDY 1-2 reyting aliyor zaten. Pis Yedili 4 reytingle bitti bu sezon

- - - Ekleme - - -

Gonlum AB'de Starın, Totalde Kanal D'nin zirvede olmasindan yana. Tabii Eylul ne gosterecek bilinmez

Ya burada bosa konusuyoruz. Herkesin fikri kendine. Yeni sezonda gorecegiz bunlari. Cok degil bir kac ay sonra.

starın dizileri güzel evlerden biri daha yükselir babalar ve evlatları da iddialı

Zaten star 4 gün zirveyi alacak Acun sayesinde
Yani şu anda en iyi kanal olabilirler