Kanal D, Artık Ensesinde Ciddi Bir Rakip Olduğunu Bilmeli! Star TV, Zirveye Kilitlendi

aslında biraz mantıklı düsününce star showu tahtından kesin etti

Aynen benim de anlatmak istedigim o. Star harika bir is başardı. Umarım AB'de zirvede olur. Total Kanal D'nin, AB Starın olsa iyi olur. İkisi de sevdigim bir kanal :) Show ise ancak 4cu olacak. Ücçüncülük atv'nin

1-2 ay kanal d zirveyi korur sonra ya atv ya star geçer bence

- - - Ekleme - - -

Bi Vadi ile Atv güçlenemez :) Perşembeyi alabilir tamam ama sırf onunla yükselemez bence.
benim yazdığımı okudun mu ben bi tek vadiyi mi saydım :D diyorum ki mahsun un 2 dizisi var balkanlar 1912 var bunlar banko diziler vadi zaten bu sezon bomba gündüz esra erol müge anlı falan derken atv zirveyi zorlar hee bi de hayat devma dediyor a el atsa mahsun yükseltse ilk baştaki gibi o zaman görürüm :D

1-2 ay kanal d zirveyi korur sonra ya atv ya star geçer bence

- - - Ekleme - - -

benim yazdığımı okudun mu ben bi tek vadiyi mi saydım :D diyorum ki mahsun un 2 dizisi var balkanlar 1912 var bunlar banko diziler vadi zaten bu sezon bomba gündüz esra erol müge anlı falan derken atv zirveyi zorlar hee bi de hayat devma dediyor a el atsa mahsun yükseltse ilk baştaki gibi o zaman görürüm :D

Tamam okudum da onların daha tutup tutmayacağı belli değil tamam tutacak gibi görünüyor ama belli olmaz nice güzel diziler reyting kurbanı oldu :) O yüzden şuan olanlar hakkında yorum yaptım :)

Tamam okudum da onların daha tutup tutmayacağı belli değil tamam tutacak gibi görünüyor ama belli olmaz nice güzel diziler reyting kurbanı oldu :) O yüzden şuan olanlar hakkında yorum yaptım :)
besalet kusura bakma ama sen pek reyting konularından anlamıyon hatta hiç anlamıyon :D yorumlarından birinde işler güçler hayatımın rolü falan tuttu demişsin :d kaç reyting aldıklarına bi bak kışın ne yaparlar ona da bi bak istersen :D ayrıca şu anki duruma bak diyon kanal d şu anki durumda 1.olamaz :D

Show TV konusunda haksiz yorumlar yapiyorsunuz bana gore. FATİH, Ustura Kemal, CSİ Kasimpasa ve Benim İcin Uzulme'nin disinda bircok programla ve diziyle gorusuyor. Atv'de iddiali fakat ben yinede atv'nin Show TV'yi gececegini sanmiyorum. :)

ben show un 5.liğe düşeceğini düşünüyorum fox geçer show u.

ben show un 5.liğe düşeceğini düşünüyorum fox geçer show u.

Bencede. Daha hangi kanalin birinci olacagini kestirmek zor. Kaç tane iddialı diye baslayam diziler çöktü. atv en kötü ihtimalle 3cu olacak. 4culuk icin Fox ve Show yarisacak. Bu yaz da zirve Kanal D'den gider dediler ama Ben Bilmem Esim Bilir ve Kotu Yol ucurdu Kanal D'yi

yazın ne olacağı belli olmuyo ama kışın aşağı yukarı belli olur
kanal d nin durumu bence kötü
pazartesi:arka sokaklar pekte yüksek oran alamıyo acun dağıtır
salı:öbgzk adeta 1 yılda çöktü ayrılan ayrılana ve bu yıl zirveyi kaybedebilir alacağı en kral reyting 9-10 ortalama 7-8 olur
çarşamba:kuzey güney 5-6 alıyo en fazla
perşembe:vadi bu yıl asla ve asla zirveyi bırakmaz reyting için elde herşey var tnt den kurtuldu mematinin belirsizliği var son yıl 10.yıl vs. vs. fatmagül olsaydı ezilirdi bu yıl yeni gelecek dizinin zirve şansı yok.
cuma:yalan dünya acayip düştü şansı yok
haftasonu acun şov yapar.görüldüğü gibi kanal d nin hali içler acısı

yazın ne olacağı belli olmuyo ama kışın aşağı yukarı belli olur
kanal d nin durumu bence kötü
pazartesi:arka sokaklar pekte yüksek oran alamıyo acun dağıtır
salı:öbgzk adeta 1 yılda çöktü ayrılan ayrılana ve bu yıl zirveyi kaybedebilir alacağı en kral reyting 9-10 ortalama 7-8 olur
çarşamba:kuzey güney 5-6 alıyo en fazla
perşembe:vadi bu yıl asla ve asla zirveyi bırakmaz reyting için elde herşey var tnt den kurtuldu mematinin belirsizliği var son yıl 10.yıl vs. vs. fatmagül olsaydı ezilirdi bu yıl yeni gelecek dizinin zirve şansı yok.
cuma:yalan dünya acayip düştü şansı yok
haftasonu acun şov yapar.görüldüğü gibi kanal d nin hali içler acısı
Eylul gelmeden kestirmek zor. Zaten gizli bir projesi varmis o soylendi. Daha kac tane vardir. Kotu Yol, Ben Bilmem Esim bilir hemen cikti habersizce. Eski yillara bakarsak Kanal D'nin projelerinin bazilari Agustos ortlarinda belli oldu. Bu yil da oyle olabilir. Eylul gelsin hersey anlasilir. Ben Bilmeme Esin Bilir tutmaz dediler tuttu. Eger olur da bu oranlarini korursa Kanal D'nin hafta ici 1 saati 5-6 reyting garanti. Ozete denk geldigi icin. Deniz yildizi kadar olur herhalde. Tabii bakalim zaman ne gosterecek

Show TV'yi son siraya koyarsiniz siz yakinda. :d Gorun bakin yeni sezonda kacinci kanal olacak. Daha dune kadar atv'yi vadi bozdu diye kotuluyordunuz. Simdi ne oldu da ovmeye basladiniz bilmiyorum. Bu sene o kadar dizi yapmasina ragmen dizileri bile ilk100'e zor giriyor. Kanal Kenan İsik sayesinde ayaktaydi. Bu senede Balkanlar ve Vadiden baska tutacagini sandigim bir proje yok. O yuzden 3. veya 4. olacak. Kanal D'de dusen ratinglerini toparlayabilir mi. Bana gire zor. Bu sene pek guclu yapimida yok. Kanal D bana gore 3 veya 4. sirada olacak. Zirve ise Acun sayesinde Star'in olacak. :)

revan gerçekçi ol biraz kışın 5-6 reytingi imkansız yazın kimse tv yi takmıyo bile öylesine açıyolar kışın yüzüne bakılmaz öyle çok ilerleyecek bi durumu da yok hep aynı format değişik bişe yok gidecek yeri yok o yarışmanın 8-9 arası eylülden sonra imkanı yok 5 i geçmesinin bence yayından kaldırılacak

- - - Ekleme - - -

Show TV'yi don siraya koyarsiniz siz yakinda. :d Gorun bakin yeni sezonda kacinci kanal olacak. Daha dune kadar atv'yi vadi bozdu diye kotuluyordunuz. Simdi ne oldu da ovmeye basladiniz bilmiyorum. Bu sene o kadar dizi yapmasina ragmen dizileri bile ilk100'e zor giriyor. Kanal Kenan İsik sayesinde ayaktaydi. Bu senede Balkanlar ve Vadiden baska tutacagini sandigim bir proje yok. O yuzden 3. veya 4. olacak. Kanal D'de dusen ratinglerini toparlayabilir mi. Bana gire zor. Bu sene pek guclu yapimida yok. kanal olacak

- - - Ekleme - - -

Show TV'yi don siraya koyarsiniz siz yakinda. :d Gorun bakin yeni sezonda kacinci kanal olacak. Daha dune kadar atv'yi vadi bozdu diye kotuluyordunuz. Simdi ne oldu da ovmeye basladiniz bilmiyorum. Bu sene o kadar dizi yapmasina ragmen dizileri bile ilk100'e zor giriyor. Kanal Kenan İsik sayesinde ayaktaydi. Bu senede Balkanlar ve Vadiden baska tutacagini sandigim bir proje yok. O yuzden 3. veya 4. olacak. Kanal D'de dusen ratinglerini toparlayabilir mi. Bana gire zor. Bu sene pek guclu yapimida yok. kanal olacak
vadi atv iken atv 2.ydi galiba baya iyiydi çoğu dizisi zirveye oynuyodu şimdide çok iddaalı dizilerivar balkanlar 1912 mahsunun dizileri bunlar her türlü tutar.show da acun gitti show 1-2 diziyle ayakta duramaz 4.olur en fazla

O kadar emin olma takas. Atv'nin tek umudu Kenan İmirzalioglu, Balkanlar ve Vadi. Bana gore bu sene atv ya 3. olur ya da 4. olur. Kanal D'de ayni sekilde. Cunku bu sene baya dusecek gibi. Onun disinda Show'un cok kaliteli dizileri var baslayacak olan. Ocaga kadarda bir cok proje.alir. Ayni sekilde ocaktan sonrada. O yizden Show 2.lige devam edecektir bana gore. :)