Hangisinin zirvede olacağı birinciyi belirlemez. 4 gün zirvede olsa bile diğer günleri çok iyi olmalı. Hergün mesela 8-10 reyting alan dizi olsun herhangi bir kanalda. Zirve onun olur. Bakalım yeni sezon neler gösterecekCuma , Cumartesi , Pazar , Carsamba , zirvede Star Tv olacak.
Pazartesi - kanal d
Sali - kanal d
persembe - kanal d veya atv
zaten buyuk ihtimal boyle olacak star tv cuma,cumartesi,pazar 7-10 reyting civari koy , Carsamba'da 12-13-14 civari koyarsan , Kanal D ile buyuk yaris olacaktir.
Cuma , Cumartesi , Pazar , Carsamba , zirvede Star Tv olacak.
Pazartesi - kanal d
Sali - kanal d
persembe - kanal d veya atv
zaten buyuk ihtimal boyle olacak star tv cuma,cumartesi,pazar 7-10 reyting civari koy , Carsamba'da 12-13-14 civari koyarsan , Kanal D ile buyuk yaris olacaktir.
Showun eli güçlüyken, Muhteşem Yüzyıl 18 reyting alırken, Pis Yedili 8 reyting alırken, Feriha 12lere çıkarken, Acun 3 gün program yaparken bile geçmedi Show Kanal D`yi. Starın totali zayıf. AB`de de geçemez. Ama AB`de birinci olursa sevinirim. Ama çok zor.
- - - Ekleme - - -
Hangisinin zirvede olacağı birinciyi belirlemez. 4 gün zirvede olsa bile diğer günleri çok iyi olmalı. Hergün mesela 8-10 reyting alan dizi olsun herhangi bir kanalda. Zirve onun olur. Bakalım yeni sezon neler gösterecek
Yok artık Show 4cü olabilirse şükür etsin Totalde Kanal D`nin birinciliği garanti. Starın Totali zayıf. 3 reyting alıyor şimdiki dizileri totalde. AB`si güçlü. Ordakiler 5 alıyor. Show bu sene dibi görecek. Ben Bilmem Eşim Bilir bu tempoda devam etse Kanal D açık ara zirvede olacakStar'in bir iki dizisi tutarsa gecmesi cok yuksek. Bu sene Kanal D ve Show 2.'lik konusunda rakip olacaklar. Show TV bana gore daha iddiali. Bu sene 1. Acun sayesinde Star, 2. İddiali dizileriyle Show, 3. Kanal D olacaktir.
Showun eli güçlüyken, Muhteşem Yüzyıl 18 reyting alırken, Pis Yedili 8 reyting alırken, Feriha 12lere çıkarken, Acun 3 gün program yaparken bile geçmedi Show Kanal D`yi. Starın totali zayıf. AB`de de geçemez. Ama AB`de birinci olursa sevinirim. Ama çok zor.
- - - Ekleme - - -
Hangisinin zirvede olacağı birinciyi belirlemez. 4 gün zirvede olsa bile diğer günleri çok iyi olmalı. Hergün mesela 8-10 reyting alan dizi olsun herhangi bir kanalda. Zirve onun olur. Bakalım yeni sezon neler gösterecek
Hayır tabii. Söylediğim gibi Acun Ara Sokaklarla yarışıyordu. Ben Bilmem Eşim Biliri aynı saatte yayınasa avantaj olur. Benim gönlüm Totalde Kanal D`nin, AB`de Starın zirvede olmasından yana ki, böyle olması yüksek ihtimalKanal D ninde oyle olmasi lazim , Pazartesi Arka Sokaklar 8 reyting alir diyelim , Sali Obgzk 10 reyting alir , Carsamba Kuzey Guney 5-6 reyting alir , persembe Veda bilemeyiz , Cuma'yi bilmiyorum , Cumartesi ne olacagini bilmiyorum Sultan olsa 5-6 alir , Pazar'da Yalan Dunya 5 desek , gordugun gibi Kanal D'de okadar guclu degil , yukaridaki yazina hangi mantikla yazdin anlamadim , ozamanlar alamadi cunki , Arka sokaklar 12 reyting aliyodu , obgzk 27'li reyting aliyodu , kuzey guney 8-9 reyting aliyodu , Fatmagul vardi 18'lerde aliyodu , yalan dunya 7-8 aliyodu , Umutsuz ev kadinlar 10'larda aliyodu , simdi oyle mi?A.S 10 ASLIN DIYELIM , OBGZK 12 ALSIN DIYELIM , K.G 6 , YALAN DUNYA 5-6 LARDA ALSIN , UMUTSUZ EV KADINLARI'DA 7-8 ALSIN , ama simdi Star Tv yukarda Show Tv'nin yazmisin gibi alirsa kolaylikla zirvede olur , yanli mi soyluyorum?
Yok artık Show 4cü olabilirse şükür etsin Totalde Kanal D`nin birinciliği garanti. Starın Totali zayıf. 3 reyting alıyor şimdiki dizileri totalde. AB`si güçlü. Ordakiler 5 alıyor. Show bu sene dibi görecek. Ben Bilmem Eşim Bilir bu tempoda devam etse Kanal D açık ara zirvede olacak
Yok artık Show 4cü olabilirse şükür etsin Totalde Kanal D`nin birinciliği garanti. Starın Totali zayıf. 3 reyting alıyor şimdiki dizileri totalde. AB`si güçlü. Ordakiler 5 alıyor. Show bu sene dibi görecek. Ben Bilmem Eşim Bilir bu tempoda devam etse Kanal D açık ara zirvede olacak
Showda 3 dizi var alt tarafı. Neyse... Zaten tartışma manasız. Eylülde herkese hatırlatacam bu konuyu. Yazda zirveden iner denilen Kanal D bile zirveyi açık ara aldıKanal D'nin Fatmagul'u gitti. Yalan Dunyada cokuste. Kuzeyde 5-6 oranlar aliyor OBGZK zaten basladigi gibi yayindan kalkacak. Cumartesiyide es geciyor zaten. Bir tek Arka Sokaklar var ama o da Acun gelene kadar zirvede. Ondan sonra tahti Acuna birakiyor. Bence hic birseyden bu kadar emin olma. Kanal D'nin yeni dizileride iddiali degil. O yuzden Kanal D bana gore Show'la yarisacak 2.lik icin ve Show'un 2. olacagindan eminim. Ben bilmem esim bilir zaten yazin boslukta oldugu icin ve duzgun bir yapim olmadigi icin iyi ratingler aliyor. Yeni sezonda bu oranlari ruuasinda alabilir belki.
Şimdiden ne olacağını kestirmek zor. Eylülü beklemeliyiz. Yazda 8 reyting alan diziler Eylülde 4e düşebiliyor. Kısacası eylülde taşlar yerine oturacakKış sezonunda sen Ben Bilmem Eşim Bilir'in iyi gideceğinimi düşünüyorsun.Zaten kalkar kış sezonuna.
Ayrıca Star'ın total'i zayıf diye hep zayıfmı olacak.Zaten A/B 5'ken Total 3 olması beklenen bir durum.
Zaten haftada 4 gün 2gruptada zirve garanti.Show TV Acunu kullanıp biraz dizi yapıp arkasına koysaydı Acunun zirveyi alacaktı.
Star TV'de dizi cuvalla olduguna göre illa Acunun arkasına koyacaktır birşeyler.
Şu anda tutan dizilerine bakarsak 3'üde drama diyebilir.Kışın zaten drama dizileri iyi reyting alır.Star TV Sudan Bıkmış Balıklar ,Evlerden Biri kış sezonu iyi reytingler alacaktır zaten.Hayatımın Rolu senaryo bozmassaki illaki bozacaktır o konu zaten nereye kadar gidebilir.Bu 2 dizisi en az A/B grubunda 2 veya 3. olacaktır.
Belki zirveyi bile alabilirler.Yani buna göre Star'ın A/B'de zirveyi alması garanti gibi birşey.Total'i ise Kanal D'nin dizilerine bağlıki.Kanal D'de daha pek bir proje göremedik.
İddialı dizileriyle mi? Yahi Acun Showdan gitti Kanal D`den değil. Showun ikinci kalması akla mantığa sığarmı. 4cü olacak belli ki1. Acun sayesinde Star
2. İddiali dizileriyle Show
3. Kanal D