aslında biraz mantıklı düsününce star showu tahtından kesin etti
Aynen benim de anlatmak istedigim o. Star harika bir is başardı. Umarım AB'de zirvede olur. Total Kanal D'nin, AB Starın olsa iyi olur. İkisi de sevdigim bir kanal
aslında biraz mantıklı düsününce star showu tahtından kesin etti
İşte gerçek sıralama1-) Kanal D
2-) Star
3-) Atv
4-) Show
5-) Fox
Hatta FOX kafayı kullanırsa Show'u bile geçebilir.
İşte gerçek sıralama
benim yazdığımı okudun mu ben bi tek vadiyi mi saydımBi Vadi ile Atv güçlenemezPerşembeyi alabilir tamam ama sırf onunla yükselemez bence.
1-2 ay kanal d zirveyi korur sonra ya atv ya star geçer bence
- - - Ekleme - - -
benim yazdığımı okudun mu ben bi tek vadiyi mi saydımdiyorum ki mahsun un 2 dizisi var balkanlar 1912 var bunlar banko diziler vadi zaten bu sezon bomba gündüz esra erol müge anlı falan derken atv zirveyi zorlar hee bi de hayat devma dediyor a el atsa mahsun yükseltse ilk baştaki gibi o zaman görürüm
besalet kusura bakma ama sen pek reyting konularından anlamıyon hatta hiç anlamıyonTamam okudum da onların daha tutup tutmayacağı belli değil tamam tutacak gibi görünüyor ama belli olmaz nice güzel diziler reyting kurbanı olduO yüzden şuan olanlar hakkında yorum yaptım
ben show un 5.liğe düşeceğini düşünüyorum fox geçer show u.
ben show un 5.liğe düşeceğini düşünüyorum fox geçer show u.
Eylul gelmeden kestirmek zor. Zaten gizli bir projesi varmis o soylendi. Daha kac tane vardir. Kotu Yol, Ben Bilmem Esim bilir hemen cikti habersizce. Eski yillara bakarsak Kanal D'nin projelerinin bazilari Agustos ortlarinda belli oldu. Bu yil da oyle olabilir. Eylul gelsin hersey anlasilir. Ben Bilmeme Esin Bilir tutmaz dediler tuttu. Eger olur da bu oranlarini korursa Kanal D'nin hafta ici 1 saati 5-6 reyting garanti. Ozete denk geldigi icin. Deniz yildizi kadar olur herhalde. Tabii bakalim zaman ne gosterecekyazın ne olacağı belli olmuyo ama kışın aşağı yukarı belli olur
kanal d nin durumu bence kötü
pazartesi:arka sokaklar pekte yüksek oran alamıyo acun dağıtır
salı:öbgzk adeta 1 yılda çöktü ayrılan ayrılana ve bu yıl zirveyi kaybedebilir alacağı en kral reyting 9-10 ortalama 7-8 olur
çarşamba:kuzey güney 5-6 alıyo en fazla
perşembe:vadi bu yıl asla ve asla zirveyi bırakmaz reyting için elde herşey var tnt den kurtuldu mematinin belirsizliği var son yıl 10.yıl vs. vs. fatmagül olsaydı ezilirdi bu yıl yeni gelecek dizinin zirve şansı yok.
cuma:yalan dünya acayip düştü şansı yok
haftasonu acun şov yapar.görüldüğü gibi kanal d nin hali içler acısı
vadi atv iken atv 2.ydi galiba baya iyiydi çoğu dizisi zirveye oynuyodu şimdide çok iddaalı dizilerivar balkanlar 1912 mahsunun dizileri bunlar her türlü tutar.show da acun gitti show 1-2 diziyle ayakta duramaz 4.olur en fazlaShow TV'yi don siraya koyarsiniz siz yakinda.Gorun bakin yeni sezonda kacinci kanal olacak. Daha dune kadar atv'yi vadi bozdu diye kotuluyordunuz. Simdi ne oldu da ovmeye basladiniz bilmiyorum. Bu sene o kadar dizi yapmasina ragmen dizileri bile ilk100'e zor giriyor. Kanal Kenan İsik sayesinde ayaktaydi. Bu senede Balkanlar ve Vadiden baska tutacagini sandigim bir proje yok. O yuzden 3. veya 4. olacak. Kanal D'de dusen ratinglerini toparlayabilir mi. Bana gire zor. Bu sene pek guclu yapimida yok. kanal olacak
- - - Ekleme - - -
Show TV'yi don siraya koyarsiniz siz yakinda.Gorun bakin yeni sezonda kacinci kanal olacak. Daha dune kadar atv'yi vadi bozdu diye kotuluyordunuz. Simdi ne oldu da ovmeye basladiniz bilmiyorum. Bu sene o kadar dizi yapmasina ragmen dizileri bile ilk100'e zor giriyor. Kanal Kenan İsik sayesinde ayaktaydi. Bu senede Balkanlar ve Vadiden baska tutacagini sandigim bir proje yok. O yuzden 3. veya 4. olacak. Kanal D'de dusen ratinglerini toparlayabilir mi. Bana gire zor. Bu sene pek guclu yapimida yok. kanal olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?