Kanal 6 TV, 1 Eylül'de Yayında!

Var ya keşke tamamen eskilerden yayın yapsa çok güzel olur
Aynı şeyi ben de diyecektim keşke bir saatini eski yapımlara verse Kaygısızların Kanal 6 bölümleri yok tek bir bölümü vardı nette ne güzel olurdu ya😉
------

Ben kapali sanıyordum kanalı ama eskisi gibi devam yetmiyormuş zaten
Cine 5 kapalı değil miymiş ben de kapalı sanıyordum

------

Hayatımda ilk defa bu kanalı duydum. O zamanki diziler o zaman güzeldi. Tekrarı bile iyi izlenmez bence artık.
Ben izlerim ya hem Kaygısızların kanal 6 bölümlerini arayan cok kişi var

Son düzenleme:
Reactions: Gizmen and Doğan
Kanal 6 bi tek bölümü vardı nette n oldu bilmiyorum.

Kanal 6 bi tek bölümü vardı nette n oldu bilmiyorum.
Evet izledim onu ben gecen sene bir bölümde fragman var inşallah yayınlarlar da izleriz ya

Tabii Digiturk te olması lazım kanalın neyse verecek olurlarsa haber et canlı yayından izlerim artık

Reactions: Doğan
Evet izledim onu ben gecen sene bir bölümde fragman var inşallah yayınlarlar da izleriz ya

Tabii Digiturk te olması lazım kanalın neyse verecek olurlarsa haber et canlı yayından izlerim artık
Fragmanda vardı.Bölümünde içinde kahkahalarda vardı.

Aaa çok özel bir kanaldı dedin gibi unutulmaz dizileriyle

o dizileri sunarlar umarım

Benim de tek ümidim o ama A2 kanal kırıklığına uğrattı inşallah bu kanal uğratmaz hayal kırıklığına

------

Stadyum ,sonra Beyaz show ilk bu kanaldaydı.Hugo,disney çizgi dizileri.Turnike yarışması
Gurbetçiler de bir ara yayınlandı Kanal 6 da sonra kanal d ye geri dönmüştü

Reactions: Çiğdem and Doğan
Evet de eksiklik var.Gurbetçiler. atvdeydi.tekrar atv'ye geri döndü Gurbetçiler.Sevda kondu Fanatik vardı.O dizilerde kanal d'de.Birisi diye bir dizi vardı.Oda star'a geçti
------

a2 çocuk kanalına döndü.Çünkü Kanal 6 arşivi atvdeymiş 98 senesine kadar

Reactions: AteşBöceği

Yeni bişiler yapmak yerine o eski dizileri yarışmaları falan veren bir kanal olur umarım ozaman a2 yerine bunları izlerim

Evet de eksiklik var.Gurbetçiler. atvdeydi.tekrar atv'ye geri döndü Gurbetçiler.Sevda kondu Fanatik vardı.O dizilerde kanal d'de.Birisi diye bir dizi vardı.Oda star'a geçti
Ben de kanal 6 da yayınlandı demedim ki bir ara yayınlandı dedim dikkat ettiysem o kadarını biliyorum zaten

Reactions: Doğan