Ablası sigara bağımlısı kardeşinide bağımlı yapacak.Sansürlüydü oda.Dediğin gibi herkes sigara bağımlısı olcakKardeşi şimdi sigara bağımlısıdır ne olacak 😂
Ablası sigara bağımlısı kardeşinide bağımlı yapacak.Sansürlüydü oda.Dediğin gibi herkes sigara bağımlısı olcakKardeşi şimdi sigara bağımlısıdır ne olacak 😂
Cıne5 tv vardı hayır
Ben kapali sanıyordum kanalı ama eskisi gibi devam yetmiyormuş zaten
Bende öyle sandımBen kapali sanıyordum kanalı ama eskisi gibi devam yetmiyormuş zaten
Aynı şeyi ben de diyecektim keşke bir saatini eski yapımlara verse Kaygısızların Kanal 6 bölümleri yok tek bir bölümü vardı nette ne güzel olurdu ya😉Var ya keşke tamamen eskilerden yayın yapsa çok güzel olur
Cine 5 kapalı değil miymiş ben de kapalı sanıyordumBen kapali sanıyordum kanalı ama eskisi gibi devam yetmiyormuş zaten
Ben izlerim ya hem Kaygısızların kanal 6 bölümlerini arayan cok kişi varHayatımda ilk defa bu kanalı duydum. O zamanki diziler o zaman güzeldi. Tekrarı bile iyi izlenmez bence artık.
Kanal 6 bi tek bölümü vardı nette n oldu bilmiyorum.Aynı şeyi ben de diyecektim keşke bir saatini eski yapımlara verse Kaygısızların Kanal 6 bölümleri yok tek bir bölümü vardı nette ne güzel olurdu ya😉
------
Cine 5 kapalı değil miymiş ben de kapalı sanıyordum
------
Ben izlerim ya hem Kaygısızların kanal 6 bölümlerini arayan cok kişi var![]()
Evet izledim onu ben gecen sene bir bölümde fragman var inşallah yayınlarlar da izleriz yaKanal 6 bi tek bölümü vardı nette n oldu bilmiyorum.
Fragmanda vardı.Bölümünde içinde kahkahalarda vardı.Evet izledim onu ben gecen sene bir bölümde fragman var inşallah yayınlarlar da izleriz ya
Tabii Digiturk te olması lazım kanalın neyse verecek olurlarsa haber et canlı yayından izlerim artık![]()
Evet ya o kahkahalar hiç olmamışFragmanda vardı.Bölümünde içinde kahkahalarda vardı.
Aaa çok özel bir kanaldı dedin gibi unutulmaz dizileriyleEkli dosyayı görüntüle 107277
4 Ekim 1992'de Ahmet Özal tarafından kurulmuş ve 22 Mayıs 2008'e kadar yayın yapmış Türk televizyon kanalı .1 Eylül 2021 tarihinde Şatıroğlu Medya Grubu bünyesinde yeniden yayına başlayacağı açıklanmıştır.
90'lı yıllarda İlk özel tv kanallarından biri olan Kaygısızlar,Mahallenin Muhtarları,Ana dizileriyle reyting rekorları kırdı.İbo Show programıda ilk bu kanalda yayımlandı.
Stadyum ,sonra Beyaz show ilk bu kanaldaydı.Hugo,disney çizgi dizileri.Turnike yarışmasıAaa çok özel bir kanaldı dedin gibi unutulmaz dizileriyle
o dizileri sunarlar umarım![]()
Benim de tek ümidim o ama A2 kanal kırıklığına uğrattı inşallah bu kanal uğratmaz hayal kırıklığınaAaa çok özel bir kanaldı dedin gibi unutulmaz dizileriyle
Gurbetçiler de bir ara yayınlandı Kanal 6 da sonra kanal d ye geri dönmüştüStadyum ,sonra Beyaz show ilk bu kanaldaydı.Hugo,disney çizgi dizileri.Turnike yarışması
Evet de eksiklik var.Gurbetçiler. atvdeydi.tekrar atv'ye geri döndü Gurbetçiler.Sevda kondu Fanatik vardı.O dizilerde kanal d'de.Birisi diye bir dizi vardı.Oda star'a geçtiBenim de tek ümidim o ama A2 kanal kırıklığına uğrattı inşallah bu kanal uğratmaz hayal kırıklığına
------
Gurbetçiler de bir ara yayınlandı Kanal 6 da sonra kanal d ye geri dönmüştü
a2 çocuk kanalına döndü.Çünkü Kanal 6 arşivi atvdeymiş 98 senesine kadarBenim de tek ümidim o ama A2 kanal kırıklığına uğrattı inşallah bu kanal uğratmaz hayal kırıklığına
------
Benim de tek ümidim o ama A2 kanal kırıklığına uğrattı inşallah bu kanal uğratmaz hayal kırıklığına
------
Yeni bişiler yapmak yerine o eski dizileri yarışmaları falan veren bir kanal olur umarım ozaman a2 yerine bunları izlerimAaa çok özel bir kanaldı dedin gibi unutulmaz dizileriyle
Star tv'nin eski yarışmalaru veren bir kanal vardı.Duyduğuma göreYeni bişiler yapmak yerine o eski dizileri yarışmaları falan veren bir kanal olur umarım ozaman a2 yerine bunları izlerim![]()
![]()
![]()
Keşke ya keşkeYeni bişiler yapmak yerine o eski dizileri yarışmaları falan veren bir kanal olur umarım ozaman a2 yerine bunları izlerim![]()
![]()
![]()
Aaa hangisi bulup getirsenStar tv'nin eski yarışmalaru veren bir kanal vardı.Duyduğuma göre
2004'te star dijıtaldeydi.KanalAaa hangisi bulup getirsen![]()
![]()
![]()
Bu tür kanallar yapılsa özel keşke eskiden d max vardı hemen hemen eski diziler oluyorduKeşke ya keşke![]()
Ben de kanal 6 da yayınlandı demedim ki bir ara yayınlandı dedim dikkat ettiysem o kadarını biliyorum zatenEvet de eksiklik var.Gurbetçiler. atvdeydi.tekrar atv'ye geri döndü Gurbetçiler.Sevda kondu Fanatik vardı.O dizilerde kanal d'de.Birisi diye bir dizi vardı.Oda star'a geçti
Bende şimdi sandım2004'te star dijıtaldeydi.Kanal