Kanal 6 TV, 1 Eylül'de Yayında!

Var ya keşke tamamen eskilerden yayın yapsa çok güzel olur
Aynı şeyi ben de diyecektim keşke bir saatini eski yapımlara verse Kaygısızların Kanal 6 bölümleri yok tek bir bölümü vardı nette ne güzel olurdu ya😉
------

Ben kapali sanıyordum kanalı ama eskisi gibi devam yetmiyormuş zaten
Cine 5 kapalı değil miymiş ben de kapalı sanıyordum:)
------

Hayatımda ilk defa bu kanalı duydum. O zamanki diziler o zaman güzeldi. Tekrarı bile iyi izlenmez bence artık.
Ben izlerim ya hem Kaygısızların kanal 6 bölümlerini arayan cok kişi var:)

Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Gizmen and Doğan
Aynı şeyi ben de diyecektim keşke bir saatini eski yapımlara verse Kaygısızların Kanal 6 bölümleri yok tek bir bölümü vardı nette ne güzel olurdu ya😉
------

Cine 5 kapalı değil miymiş ben de kapalı sanıyordum:)
------

Ben izlerim ya hem Kaygısızların kanal 6 bölümlerini arayan cok kişi var:)
Kanal 6 bi tek bölümü vardı nette n oldu bilmiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 107277

4 Ekim 1992'de Ahmet Özal tarafından kurulmuş ve 22 Mayıs 2008'e kadar yayın yapmış Türk televizyon kanalı .1 Eylül 2021 tarihinde Şatıroğlu Medya Grubu bünyesinde yeniden yayına başlayacağı açıklanmıştır.

90'lı yıllarda İlk özel tv kanallarından biri olan Kaygısızlar,Mahallenin Muhtarları,Ana dizileriyle reyting rekorları kırdı.İbo Show programıda ilk bu kanalda yayımlandı.
Aaa çok özel bir kanaldı dedin gibi unutulmaz dizileriyle :bhr::bhr::bhr:

o dizileri sunarlar umarım :Z

Benim de tek ümidim o ama A2 kanal kırıklığına uğrattı inşallah bu kanal uğratmaz hayal kırıklığına:)
------

Stadyum ,sonra Beyaz show ilk bu kanaldaydı.Hugo,disney çizgi dizileri.Turnike yarışması
Gurbetçiler de bir ara yayınlandı Kanal 6 da sonra kanal d ye geri dönmüştü

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Çiğdem and Doğan
Benim de tek ümidim o ama A2 kanal kırıklığına uğrattı inşallah bu kanal uğratmaz hayal kırıklığına:)
------

Evet de eksiklik var.Gurbetçiler. atvdeydi.tekrar atv'ye geri döndü Gurbetçiler.Sevda kondu Fanatik vardı.O dizilerde kanal d'de.Birisi diye bir dizi vardı.Oda star'a geçti
------

------

a2 çocuk kanalına döndü.Çünkü Kanal 6 arşivi atvdeymiş 98 senesine kadar

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
------

Yeni bişiler yapmak yerine o eski dizileri yarışmaları falan veren bir kanal olur umarım ozaman a2 yerine bunları izlerim :A :A :A

Evet de eksiklik var.Gurbetçiler. atvdeydi.tekrar atv'ye geri döndü Gurbetçiler.Sevda kondu Fanatik vardı.O dizilerde kanal d'de.Birisi diye bir dizi vardı.Oda star'a geçti
Ben de kanal 6 da yayınlandı demedim ki bir ara yayınlandı dedim dikkat ettiysem o kadarını biliyorum zaten:)

• Beğendim
Reactions: Doğan