Reaksiyon gelmeyince görmedin sandımAcelen ne? Okuruz elbet.![]()
He he,Konuda okunacak bir şey yok ki![]()
Kan ve GülHe he,
Neyse vaktin olunca oku. Adamı hasta etme![]()
Spoi kısımları teker teker okuKan ve Gül![]()
Başlıkta belirtik ya :/
Yaratıcı bir hikayeymişSpoi kısımları teker teker okuZengin ama mütevazı Dosi, fakir ama paragöz @xdragxx ve fakir ama gururlu ve fazla saf @Tolstoyevski 'nin yollarının kesişmesi ve ayrı yerlere savrulma hikayesi
------
Aynen, içeriği sandığınız gibi değilYaratıcı bir hikayeymiş![]()
Ben önce içeriğe dikkat ettim, sonra başlığa baktım.Spoi kısımları teker teker okuZengin ama mütevazı Dosi, fakir ama paragöz @xdragxx ve fakir ama gururlu ve fazla saf @Tolstoyevski 'nin yollarının kesişmesi ve ayrı yerlere savrulma hikayesi
------
Okudun yani?Ben önce içeriğe dikkat ettim, sonra başlığa baktım.![]()
İnsanlar çok ön yargılı bu son filmim olacak gibi duruyor...Aynen, içeriği sandığınız gibi değilklişelik yok
![]()
Yinede yeterli reytingleri aldık amaİnsanlar çok ön yargılı bu son filmim olacak gibi duruyor...
Olsun gereken saygı duyulmadıYinede yeterli reytingleri aldık ama![]()
Gözün doymuyor senin, ne diyelimOlsun gereken saygı duyulmadı![]()
Keşke bizde zamanında senin senaryoları okumaya üşenseydikÇok detaylı okumaya üşendim, @xdragxx zaten hemen "olmamış" demiş.![]()
Zaten hali hazırda olan dizilerin aklınca alternatifini yaptığı şeyleri bile okuyup yorum yazmıştım ayıp olmasın diye neyseKeşke bizde zamanında senin senaryoları okumaya üşenseydik![]()
Etki ve tepki böyle zamanlar için devrede olmalıZaten hali hazırda olan dizilerin aklınca alternatifini yaptığı şeyleri bile okuyup yorum yazmıştım ayıp olmasın diye neyse![]()