Reaksiyon gelmeyince görmedin sandımAcelen ne? Okuruz elbet.
He he,Konuda okunacak bir şey yok ki
Kan ve GülHe he,
Neyse vaktin olunca oku. Adamı hasta etme
Spoi kısımları teker teker oku Zengin ama mütevazı Dosi, fakir ama paragöz @xdragxx ve fakir ama gururlu ve fazla saf @Tolstoyevski 'nin yollarının kesişmesi ve ayrı yerlere savrulma hikayesiKan ve Gül
Başlıkta belirtik ya :/
Yaratıcı bir hikayeymişSpoi kısımları teker teker oku Zengin ama mütevazı Dosi, fakir ama paragöz @xdragxx ve fakir ama gururlu ve fazla saf @Tolstoyevski 'nin yollarının kesişmesi ve ayrı yerlere savrulma hikayesi
------
Aynen, içeriği sandığınız gibi değil klişelik yokYaratıcı bir hikayeymiş
Ben önce içeriğe dikkat ettim, sonra başlığa baktım.Spoi kısımları teker teker oku Zengin ama mütevazı Dosi, fakir ama paragöz @xdragxx ve fakir ama gururlu ve fazla saf @Tolstoyevski 'nin yollarının kesişmesi ve ayrı yerlere savrulma hikayesi
------
Okudun yani?Ben önce içeriğe dikkat ettim, sonra başlığa baktım.
İnsanlar çok ön yargılı bu son filmim olacak gibi duruyor...Aynen, içeriği sandığınız gibi değil klişelik yok
Yinede yeterli reytingleri aldık amaİnsanlar çok ön yargılı bu son filmim olacak gibi duruyor...
Olsun gereken saygı duyulmadıYinede yeterli reytingleri aldık ama
Gözün doymuyor senin, ne diyelimOlsun gereken saygı duyulmadı
Çok detaylı okumaya üşendim, @xdragxx zaten hemen "olmamış" demiş.Okudun yani?
Keşke bizde zamanında senin senaryoları okumaya üşenseydikÇok detaylı okumaya üşendim, @xdragxx zaten hemen "olmamış" demiş.
Zaten hali hazırda olan dizilerin aklınca alternatifini yaptığı şeyleri bile okuyup yorum yazmıştım ayıp olmasın diye neyseKeşke bizde zamanında senin senaryoları okumaya üşenseydik
Etki ve tepki böyle zamanlar için devrede olmalıZaten hali hazırda olan dizilerin aklınca alternatifini yaptığı şeyleri bile okuyup yorum yazmıştım ayıp olmasın diye neyse