Benim de en sevdiğim o oldu ondan tüm final müziklerini onla yaptımKan ve Güldiğerleri hareketli
Burada bile burç
Benim de en sevdiğim o oldu ondan tüm final müziklerini onla yaptımKan ve Güldiğerleri hareketli
Burada bile burç
Adını filme vermiş şarkı. Olsun o kadarBenim de en sevdiğim o oldu ondan tüm final müziklerini onla yaptım
Kan ve Güldiğerleri hareketli
Burada bile burç
Orda @Tolstoyevski 'yi bahane edip kendinide biraz övdünBurcumdan vazgeçmem ben katmazsma olmaz
Sen de beni öv o halde senin yüzünden ölmüşüm hiç değilse hiç uğruna gitmemiş olayımOrda @Tolstoyevski 'yi bahane edip kendinide biraz övdünVar mısın Yok musun yarışmasında göreceğiz seni
Yooo, paramı hayır kurumlarına bağışlatıp bana sefil hayat yaşattınSen de beni öv o halde senin yüzünden ölmüşüm hiç değilse hiç uğruna gitmemiş olayım
Orda @Tolstoyevski 'yi bahane edip kendinide biraz övdünVar mısın Yok musun yarışmasında göreceğiz seni
Demek her şey paraymış vay be... 🚬Yooo, paramı hayır kurumlarına bağışlatıp bana sefil hayat yaşattınüstüne kendin iyi bir yaşam sürecekken onu da elinin tersiyle ittin. Burada suçlu sendin
Yalnız hikayede genel olarak benimle hemfikir olmuşsun ama nedense yorumlarda daha o karakter daha para gözmüş gibi olmasına çalışıyorsun
Önce güldüm sonra bastım siniriEkli dosyayı görüntüle 106664
Filmde gündelik işlerde çalışan @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 106665
Ailesiyle tatile geldiği esnada arabasıyla gezen @Dosi Yeşil montlu...
Ekli dosyayı görüntüle 106666
Ölmeden 5 sene önce xdragxx bir kadınla beraber
Gündelik işlerde çalışmak yerine parayı seçsen sen de en azından benim gibi son 10-15 yılını güzel geçirirdinÖnce güldüm sonra bastım siniriDaha da ezmeyin yeter 😡
Tipinden belli hainliği :/Ekli dosyayı görüntüle 106664
Filmde gündelik işlerde çalışan @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 106665
Ailesiyle tatile geldiği esnada arabasıyla gezen @Dosi Yeşil montlu...
Ekli dosyayı görüntüle 106666
Ölmeden 5 sene önce xdragxx bir kadınla beraber
Yazan sensin yapabilecek bir şey yokGündelik işlerde çalışmak yerine parayı seçsen sen de en azından benim gibi son 10-15 yılını güzel geçirirdin
Tam Yeşilçam'daki kötü adam tipi ciddenTipinden belli hainliği :/
Kötü insan siyah beyaz. Çok manidar
40 bin doları yakacak bir adam da olmaman lazımYazan sensin yapabilecek bir şey yokAma ben gündelik işler yapmayı o kadar sevmem aslında, demek mecbur kalmışız...
Değilim aslında o yüzden kızıyorum sana işteTam Yeşilçam'daki kötü adam tipi cidden
------
40 bin doları yakacak bir adam da olmaman lazımTek sıkıntı gündelik iş mi..
Yeşilçam müziği konusu geçince kısa sürede yazmıştım VMYM son bölümündeGece okuyup yorumumu yapacağım.
@xdragxx 2-3 bölümde yayından kalkan diziden sonra senaryo işine ara verdiğini sanıyordum.
------
Bu sefer dizi yerine film ile geri dönüş yapmışsın. Şansımı birde burada mı deneyeyim dedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?