Zey TV Kan ve Gül Filmi (By xdragxx)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yooo, paramı hayır kurumlarına bağışlatıp bana sefil hayat yaşattın :A üstüne kendin iyi bir yaşam sürecekken onu da elinin tersiyle ittin. Burada suçlu sendin :A
Demek her şey paraymış vay be... 🚬

Bunu bana @xdragxx öğretti :A
Ben de parayı seçip eski hayatıma döndüm :A @xdragxx en başta ihanet etmeseydi verdiği adrese giderdim ama işte 2 kere bıçaklayınca sildik :A

He inandım :A
Yalnız hikayede genel olarak benimle hemfikir olmuşsun ama nedense yorumlarda daha o karakter daha para gözmüş gibi olmasına çalışıyorsun :A Yani bence hikayedeki Dosi o kadar da paraya önem vermiyor senin istediğin kadar :bilmem: :A
------

Bu arada elini sıcak sudan soğuk suya dokundurmadık, daima bulaşıkları bile bana yıkattın bir de beğenmiyorsun kulübe yaşamını 😏 :A @Dosi

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
3c953550-1ebc-400d-b8d8-316a59390262-image-item-1.jpg

Filmde gündelik işlerde çalışan @Tolstoyevski

nezih-goruntusuyle-imrendiren-ilcesiydi-713947_7222_15_b.jpg

Ailesiyle tatile geldiği esnada arabasıyla gezen @Dosi Yeşil montlu...

ab569bbde232f9e286fd0305e65f5d9c.jpg

Ölmeden 5 sene önce xdragxx bir kadınla beraber

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Gündelik işlerde çalışmak yerine parayı seçsen sen de en azından benim gibi son 10-15 yılını güzel geçirirdin :A
Yazan sensin yapabilecek bir şey yok :A Ama ben gündelik işler yapmayı o kadar sevmem aslında, demek mecbur kalmışız... :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Tam Yeşilçam'daki kötü adam tipi cidden :A
------

40 bin doları yakacak bir adam da olmaman lazım :A Tek sıkıntı gündelik iş mi..
Değilim aslında o yüzden kızıyorum sana işte :A Ama parayı ikinci planda gördüğüm, daha başka şeyleri daha değerli gördüğüm doğrudur o konuda doğru tespit :A

• Güldürdün
Gece okuyup yorumumu yapacağım. :A
@xdragxx 2-3 bölümde yayından kalkan diziden sonra senaryo işine ara verdiğini sanıyordum. :A
------

Bu sefer dizi yerine film ile geri dönüş yapmışsın. Şansımı birde burada mı deneyeyim dedin? :A

• Güldürdün
Gece okuyup yorumumu yapacağım. :A
@xdragxx 2-3 bölümde yayından kalkan diziden sonra senaryo işine ara verdiğini sanıyordum. :A
------

Bu sefer dizi yerine film ile geri dönüş yapmışsın. Şansımı birde burada mı deneyeyim dedin? :A
Yeşilçam müziği konusu geçince kısa sürede yazmıştım VMYM son bölümünde :A Zaten uzun süre yazmam bir daha :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes