Benim de en sevdiğim o oldu ondan tüm final müziklerini onla yaptımKan ve Güldiğerleri hareketli
Burada bile burç![]()
Benim de en sevdiğim o oldu ondan tüm final müziklerini onla yaptımKan ve Güldiğerleri hareketli
Burada bile burç![]()
Adını filme vermiş şarkı. Olsun o kadarBenim de en sevdiğim o oldu ondan tüm final müziklerini onla yaptım![]()
Kan ve Güldiğerleri hareketli
Burada bile burç![]()
Orda @Tolstoyevski 'yi bahane edip kendinide biraz övdün![]()
Burcumdan vazgeçmem ben katmazsma olmaz
Sen de beni öv o halde senin yüzünden ölmüşüm hiç değilse hiç uğruna gitmemiş olayımOrda @Tolstoyevski 'yi bahane edip kendinide biraz övdünVar mısın Yok musun yarışmasında göreceğiz seni
![]()
Yooo, paramı hayır kurumlarına bağışlatıp bana sefil hayat yaşattınSen de beni öv o halde senin yüzünden ölmüşüm hiç değilse hiç uğruna gitmemiş olayım![]()
Orda @Tolstoyevski 'yi bahane edip kendinide biraz övdünVar mısın Yok musun yarışmasında göreceğiz seni
![]()
Demek her şey paraymış vay be... 🚬Yooo, paramı hayır kurumlarına bağışlatıp bana sefil hayat yaşattınüstüne kendin iyi bir yaşam sürecekken onu da elinin tersiyle ittin. Burada suçlu sendin
![]()
Yalnız hikayede genel olarak benimle hemfikir olmuşsun ama nedense yorumlarda daha o karakter daha para gözmüş gibi olmasına çalışıyorsun
Önce güldüm sonra bastım siniriEkli dosyayı görüntüle 106664
Filmde gündelik işlerde çalışan @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 106665
Ailesiyle tatile geldiği esnada arabasıyla gezen @Dosi Yeşil montlu...
Ekli dosyayı görüntüle 106666
Ölmeden 5 sene önce xdragxx bir kadınla beraber
Gündelik işlerde çalışmak yerine parayı seçsen sen de en azından benim gibi son 10-15 yılını güzel geçirirdinÖnce güldüm sonra bastım siniriDaha da ezmeyin yeter 😡
![]()
Tipinden belli hainliği :/Ekli dosyayı görüntüle 106664
Filmde gündelik işlerde çalışan @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 106665
Ailesiyle tatile geldiği esnada arabasıyla gezen @Dosi Yeşil montlu...
Ekli dosyayı görüntüle 106666
Ölmeden 5 sene önce xdragxx bir kadınla beraber
Yazan sensin yapabilecek bir şey yokGündelik işlerde çalışmak yerine parayı seçsen sen de en azından benim gibi son 10-15 yılını güzel geçirirdin![]()
Tam Yeşilçam'daki kötü adam tipi ciddenTipinden belli hainliği :/
Kötü insan siyah beyaz. Çok manidar![]()
40 bin doları yakacak bir adam da olmaman lazımYazan sensin yapabilecek bir şey yokAma ben gündelik işler yapmayı o kadar sevmem aslında, demek mecbur kalmışız...
![]()
Değilim aslında o yüzden kızıyorum sana işteTam Yeşilçam'daki kötü adam tipi cidden
------
40 bin doları yakacak bir adam da olmaman lazımTek sıkıntı gündelik iş mi..
Yeşilçam müziği konusu geçince kısa sürede yazmıştım VMYM son bölümündeGece okuyup yorumumu yapacağım.
@xdragxx 2-3 bölümde yayından kalkan diziden sonra senaryo işine ara verdiğini sanıyordum.
------
Bu sefer dizi yerine film ile geri dönüş yapmışsın. Şansımı birde burada mı deneyeyim dedin?![]()