Zey TV Kan ve Gül Filmi (By xdragxx)

Öncelikle okuyacak arkadaşlar mutlaka müziği açıp okumalı tüm olay orada. Sizi bu hikayemizle 1970'li yılların Yeşilçam'ına götüreceğiz
Güzel ve uzatmadan yazmışsın sırf müzikler bile kaliteli zaten. Benim müzikle aram iyi değil pek ama eski müzikleri severim.

Reactions: xdragxx

Heee oldu Şeker Kız Candy yazıyorum... Gerçi orda bile vardı entrikalar

------

Senaryoyu beğendin mi özellikle hangi kısımları

Vallaha ne varsa yeni üyelerde var adamlar anlıyor bu işten
Senaryonun genel olarak insanların yüzde yüz iyi yada yüzde yüz kötü olmaması zaaflarının olmaması güzel aynı zamanda dramatik sonları da ben daha severim son kısmı da ayrı güzel. Estetik olayına güldüm

Dosi ile ikiz kardeşiz ama bilmiyoruz henüz. @xdragxx ise bizim peşimize düşen bir kiralık katil....
Tamam kendin yaz öyle bir senaryo da çok baştan belli ettin

------

Evet işte kaliteli adamlar
Filmin komedi yükü @Dosi ve ailesiydi buraları iyi almışlar

Yaz yavaş yavaş zevkli oluyor
Film şeklinde olsa yazarım da aklımda aksiyonlu kasabada Survivor gibi yarışmayla alakası olmayan bir senaryo var. İlgi geleceğini bilsem ve tıkanmayacağımı bilsem arada güzel ters köşeler yapacağıma emin olsam yazabilirim.
Town of Salem oyunundan aklıma gelmişti

Vallaha şevkini kırmak gibi olmasın ama uzun süreli diziler forumda pek tutmuyor...

2 bölümde bitirmiştim

İşte ondan dolayı yazmaktan çekiniyorum bir de kurgu yeteneğime çok güvenmiyorum ama bence iyi fikir bunun gerçek hayatta 2 saate yakın güzel filmi olur