O karanlık dönemde herkes beni kötü yapıp alay ediyordu. Ona da alıştımKötü kadın Müzeyyen gibi bir rol de verebilirim durumlara bakacaz...
O karanlık dönemde herkes beni kötü yapıp alay ediyordu. Ona da alıştımKötü kadın Müzeyyen gibi bir rol de verebilirim durumlara bakacaz...
Aaaaa tamaaaam sana Ayşecik filmi çekeriiiiim her şey toz pembe olur tamaaaaaam.O karanlık dönemde herkes beni kötü yapıp alay ediyordu. Ona da alıştım
Güzel ve uzatmadan yazmışsın sırf müzikler bile kaliteli zaten. Benim müzikle aram iyi değil pek ama eski müzikleri severim.Öncelikle okuyacak arkadaşlar mutlaka müziği açıp okumalı tüm olay orada. Sizi bu hikayemizle 1970'li yılların Yeşilçam'ına götüreceğiz
Dosi beni yine yüzüstü bırakmasın ama... @xdragxx
Forumdaki olaylardan ilham alıp yazmanız yeterliAaaaa tamaaaam sana Ayşecik filmi çekeriiiiim her şey toz pembe olur tamaaaaaam.
Dosi beni yine yüzüstü bırakmasın ama... @xdragxx
Senaryoyu beğendin mi özellikle hangi kısımlarıGüzel ve uzatmadan yazmışsın sırf müzikler bile kaliteli zaten. Benim müzikle aram iyi değil pek ama eski müzikleri severim.
Dosi ile ikiz kardeşiz ama bilmiyoruz henüz. @xdragxx ise bizim peşimize düşen bir kiralık katil....
Heee oldu Şeker Kız Candy yazıyorum... Gerçi orda bile vardı entrikalar
Senaryonun genel olarak insanların yüzde yüz iyi yada yüzde yüz kötü olmaması zaaflarının olmaması güzel aynı zamanda dramatik sonları da ben daha severim son kısmı da ayrı güzel. Estetik olayına güldüm
Heee oldu Şeker Kız Candy yazıyorum... Gerçi orda bile vardı entrikalar
------
Senaryoyu beğendin mi özellikle hangi kısımları
Vallaha ne varsa yeni üyelerde var adamlar anlıyor bu işten
Tamam kendin yaz öyle bir senaryo da çok baştan belli ettinDosi ile ikiz kardeşiz ama bilmiyoruz henüz. @xdragxx ise bizim peşimize düşen bir kiralık katil....
Evet işte kaliteli adamlar Filmin komedi yükü @Dosi ve ailesiydi buraları iyi almışlarSenaryonun genel olarak insanların yüzde yüz iyi yada yüzde yüz kötü olmaması zaaflarının olmaması güzel aynı zamanda dramatik sonları da ben daha severim son kısmı da ayrı güzel. Estetik olayına güldüm
Aslında benim aklımda da bir taslaklık senaryo var dizi şeklinde ama eriniyorum yazmayaTamam kendin yaz öyle bir senaryo da çok baştan belli ettin
------
Evet işte kaliteli adamlar Filmin komedi yükü @Dosi ve ailesiydi buraları iyi almışlar
Yaz yavaş yavaş zevkli oluyorAslında benim aklımda da bir taslaklık senaryo var dizi şeklinde ama eriniyorum yazmaya
Film şeklinde olsa yazarım da aklımda aksiyonlu kasabada Survivor gibi yarışmayla alakası olmayan bir senaryo var. İlgi geleceğini bilsem ve tıkanmayacağımı bilsem arada güzel ters köşeler yapacağıma emin olsam yazabilirim. Town of Salem oyunundan aklıma gelmiştiYaz yavaş yavaş zevkli oluyor
Vallaha şevkini kırmak gibi olmasın ama uzun süreli diziler forumda pek tutmuyor...Film şeklinde olsa yazarım da aklımda aksiyonlu kasabada Survivor gibi yarışmayla alakası olmayan bir senaryo var. İlgi geleceğini bilsem ve tıkanmayacağımı bilsem arada güzel ters köşeler yapacağıma emin olsam yazabilirim. :a Town of Salem oyunundan aklıma gelmişti
İşte ondan dolayı yazmaktan çekiniyorum bir de kurgu yeteneğime çok güvenmiyorum ama bence iyi fikir bunun gerçek hayatta 2 saate yakın güzel filmi olurVallaha şevkini kırmak gibi olmasın ama uzun süreli diziler forumda pek tutmuyor...
eTV - Amaçsızlar Dizi Tanıtımı
Dizimizde 4 tane amaçsız var Bülent, Yaşar, Hikmet ve Metin. 4 amaçsız da 20'lerin ortasına gelmiş bu zamana kadar hayatta elle tutulur bir başarıları olmayan amaçsız insanlar. Dizimizin esas kızı da Serap. Serap mahalleye geleli sadece 3 ay olmuş ama bizim amaçsız Bülent Serap'ı görür görmez...fav10.net
eTV - Amaçsızlar 1.Bölüm | Yeni Dizi
Okumayanlar için https://fav10.net/forum/threads/amaçsızlar-dizi-tanıtımı.297378/#post-3870337 Yaşar, Hikmet ve Metin ne kadar uğraşsa da Bülent'i kararından döndüremezler ve artık tek amaçları Bülent ile Serap'ın arasını yapmaktır. Bülent de Serap'la ilk kontağı kurmak için gece gündüz sürekli...fav10.net
eTV - Amaçsızlar 2.Bölüm | Yeni Bölüm
1.Bölüm https://fav10.net/forum/threads/amaçsızlar-1-bölüm-yeni-dizi.297611/ Arada bizimkiler Bülent bu sevgili olayına bozulur da Serap'tan vazgeçer rahat rahat define ararız diye düşünseler de düşündükleri gibi olmadı. Bülent gerekirse bir ömür bekler yine de Serap'la birlikte olmak isterdi...fav10.net
2 bölümde bitirmiştim
Aykut'la alakalı bir şey ama...Epkiut...
Bunu çözün
iut olunca biraz öyle göründü evet belkide doğru
Epik Aykut muiut olunca biraz öyle göründü evet belkide doğru