Sağlık Ocağına gidip kan ver demişsin ya o kısma güldümSağlık ocağında kan grubu öğreniliyor muydu
Evet kan tahlili yapılıp öğreniliyor. Ben sağlık ocağına gidip ölçtürmüştüm.Zor bir işlem değil ki sadece iğneyle kan alıyorlar.
Aaa oğlan beni düşünüyor ayoll kıskanmayın ayoll @gözlemci sana demiyorum bu aralar aşırı kıskanan @DarkLegenD e diyorumİşte hiç gerek yok kızılaya gitsin merkeze yakınmış @Çiğdem- parmak ucunu tık diye delip anında söylüyorlar ve kartı veriyorlar
Kan ver diyorum gülüyorsunuz ciddi bir şey söylenmiyor destere de ondan yakınırdı bana hep gülüyorlar diye.Aaa oğlan beni düşünüyor ayoll kıskanmayın ayoll @gözlemci sana demiyorum bu aralar aşırı kıskanan @DarkLegenD e diyorum
Ben genelde hep kan almaya gittim kansızlıktan bir çok kez yattığım içinAma hem o konuda bir düzensizlik var mı uzun zamandır test etmedim kontrolde etmiş olurum Köyden gelince bakacam Atacan için
Daha ne olabilir ki resmen kader ortağı olmak için doğmuşuz yiğidim.Hem adaşım, hem kandaşım, hem de sıva ortağımsın.
Daha ne olabilir ki resmen kader ortağı olmak için doğmuşuz yiğidim.
Hahah Aaa onun hoşuna gidiyordu aslındaKan ver diyorum gülüyorsunuz ciddi bir şey söylenmiyor destere de ondan yakınırdı bana hep gülüyorlar diye.
Ben zayıf adamım elime zayıf olan yakışır.Gel beraber aşağıdakine vuralım yiğidim.İri olanını mı istersin, zayıf olanını mı?
Anne ve Babanızın da kan tahlillerine bakın yani hangi grup olduğuna sonra kendinizle eşleştirin.
Anne ve Babası 0 olan olupta kendisi B veya A ise şüphelenebilirTabi diğer gruplarda da var böyle şeyler araştırın kısaca
İnanmıyorum izlerken kednini Hazal mı zannettin yoksa
O benim kadar kötü değildiİnanmıyorum izlerken kednini Hazal mı zannettin yoksa
Olsun ama bir gün lazım olabilir Allah korusunKuzum benim anneminde babamında kan grubunu bilmiyorum ya herhalde ben hiç zaman kan grubumu öğrenemicem
Zor değil öğrenmesi.Kuzum benim anneminde babamında kan grubunu bilmiyorum ya herhalde ben hiç zaman kan grubumu öğrenemicem
Ayy biliyorum bu bölümü bende kopmuştum yaa
Zaten kıçıkırık kıytırık bir tipti boşver onuO benim kadar kötü değildi
Zor değil öğrenmesi.
Ben ondan güzelim dimiZaten kıçıkırık kıytırık bir tipti boşver onu
Aman efendim senin yanında ben hiçbirşeyimSen bi dünya markasısın
Haydi gel sabah kadar birbirimize iltifat edelimAman efendim senin yanında ben hiçbirşeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?