Kan Grubunuz Nedir ?

Kan Grubunuz Nedir ?

• A +

Oy: 14 50.0%
  • A -

Oy: 2 7.1%
  • B +

Oy: 2 7.1%
  • B -

Oy: 0 0.0%
  • AB +

• AB -

• 0 +

Oy: 7 25.0%
  • 0 -

Oy: 3 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
Negatif bir kanım olduğumu düşünürdüm, kan grubunu ölçtürmeden önce. Kanım pozitif, hem de A'sından.

Aynen ben de dünden beri o mesajda komik olan ne diye düşünüyorum.
@Çiğdem- @gözlemci

Sağlık Ocağına gidip kan ver demişsin ya o kısma güldüm
Sağlık ocağında kan grubu öğreniliyor muydu

Evet kan tahlili yapılıp öğreniliyor. Ben sağlık ocağına gidip ölçtürmüştüm.
Zor bir işlem değil ki sadece iğneyle kan alıyorlar.

İşte hiç gerek yok kızılaya gitsin merkeze yakınmış @Çiğdem- parmak ucunu tık diye delip anında söylüyorlar ve kartı veriyorlar
Aaa oğlan beni düşünüyor ayoll kıskanmayın ayoll @gözlemci sana demiyorum bu aralar aşırı kıskanan @DarkLegenD e diyorum

Ben genelde hep kan almaya gittim kansızlıktan bir çok kez yattığım için
Ama hem o konuda bir düzensizlik var mı uzun zamandır test etmedim kontrolde etmiş olurum Köyden gelince bakacam Atacan için

Kan ver diyorum gülüyorsunuz ciddi bir şey söylenmiyor destere de ondan yakınırdı bana hep gülüyorlar diye.

Kuzum benim anneminde babamında kan grubunu bilmiyorum ya herhalde ben hiç zaman kan grubumu öğrenemicem

Cennet Mahallesi'nde şu bölüm efsanedir. Yunus'a kan vermişti birisi yumuşamıştı.
@denizz19 @cookies @xemrexxx @xBUGRAx @Çiğdem- @vadikızı @pompy @gözlemci @DarkLegenD @MEnes @bazinga @sokak sanati

Ayy biliyorum bu bölümü bende kopmuştum yaa

Zor değil öğrenmesi.

evet zor değil ablam abimin lösemiyken öğrenmek istedik hangimizin kanı uyuyor diye bakılırken bende dedim bende öğreneyim diye ama acele edildiği için o zaman öğrenemedim geçen hastalığımda da istedim unutmuşum ya öğrenecem inşallah