Kanal D Kanıt: Ateş Üstünde - Dizi Yorumları

2.Bölüm Fragmanı çıktıı

Ben beğendim ilk dakikalarda Arka Sokaklar gibi sandım ama daha sonraki dakikalarda cinayetlere döndüler hoşuma gitti.
Bir tek son sahnede kafam karıştı. Arabadaki çocuk komiserdi tamam da neden arabada? Yani aynı baba çocukları değillerse o zaman Rüzgar o ölen zengin adamın oğlu

Ben beğendim ilk dakikalarda Arka Sokaklar gibi sandım ama daha sonraki dakikalarda cinayetlere döndüler hoşuma gitti.
Bir tek son sahnede kafam karıştı. Arabadaki çocuk komiserdi tamam da neden arabada? Yani aynı baba çocukları değillerse o zaman Rüzgar o ölen zengin adamın oğlu
2,blm frgmanını izledin mi

Başrollerde de eskisindekilerin yeri belliydi senaryo da ise hiç cinayet meselesini ön plana almadılar aile hayatı daha öndeydi :)
Ilk bölum olmasina bagliyorum karakterleri taniyalim diye. Birkac bölum sans verecem. Tad vermezse birakirim :)

Arabadaki cocuk kaan. Ruzgar o zenginin oglu ama adam karisinin kendisini aldattigini dusunmustu. Kadin gördugu eziyetten dolayi cocuklarini alip kacacakti ama adam yetisti.
O kismin detaylarini ilerleyen bölumlerde izleriz

senarist 110 dk yazmış sosyal medyadan, eski seri 80 dk'yı geçmiyordu, baymadan anlatırlar umarım

Maalesef baydı, dizinin süresi uzamış ama bu süre karakter tanıtımlarına gitmiş. Oysa ki Kanıt'ı farklı kılan delillerden yola çıkarak cinayeti çözmesiydi.

Bence bu iyiydi korku dizisi gibi değil

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sihirli Annem izleyenlere korku yapabilir tabi :)

insan eti yenen bölüm dışında bir korku öğesi yoktu, öyle olsa +13 ibaresi olurdu zaten, çoğu bölüm +7 idi

Sihirli Annem izleyenlere korku yapabilir tabi :)

insan eti yenen bölüm dışında bir korku öğesi yoktu, öyle olsa +13 ibaresi olurdu zaten, çoğu bölüm +7 idi
Otopsi sahnesinde insan parçalanması vardı arka sokakları seyrediyorum ama o sahneleri atlıyorlar

Otopsi sahnesinde insan parçalanması vardı arka sokakları seyrediyorum ama o sahneleri atlıyorlar

parçalanma süsü verilmiş insanlar yatıyorlardı doktor Ece'nin önünde, bundan korkuyorsan hiç TV izleme :laughing:

Ruzgar ve Ömer öz kardeş ama Rüzgar Ömer ve Kaan üvey @dosimosi
Bence kaanin onlarla hic bagi yok. Ömerin babasi ömere annenin baskasiyla iliskisi vardi dedi kaanin babasini kasketti ve ruzgarin kaanin babasindan oldugunu sandi ama emin olmadigi icin ömere arastir dedi. Eger ruzgar kaanin babasindan olsaydi uvey bile olsa dna tutardi. Ruzgar ve ömer öz kardes kaan ise evlerinde calisan birinin cocugu.

Bence kaanin onlarla hic bagi yok. Ömerin babasi ömere annenin baskasiyla iliskisi vardi dedi kaanin babasini kasketti ve ruzgarin kaanin babasindan oldugunu sandi ama emin olmadigi icin ömere arastir dedi. Eger ruzgar kaanin babasindan olsaydi uvey bile olsa dna tutardi. Ruzgar ve ömer öz kardes kaan ise evlerinde calisan birinin cocugu.
anneler baskın çıkıyor dna konusunda bazen benim dna da annemin soyu baskın çıkmış

anneler baskın çıkıyor dna konusunda bazen benim dna da annemin soyu baskın çıkmış
Sevil hanım öyle bir detay olsa atlamazdı. Başka bir seçenekten konuşup tekrarlatti dna yi.
Dizinin bir çok kısmıyla o ilgileniyor oyüzden öyle bir olasılık olamayacağını belirtmiş oldu ilk bölümde.

Sevil hanım öyle bir detay olsa atlamazdı. Başka bir seçenekten konuşup tekrarlatti dna yi.
Dizinin bir çok kısmıyla o ilgileniyor oyüzden öyle bir olasılık olamayacağını belirtmiş oldu ilk bölümde.
Orayı bence gizlediler