Kanal D Kanıt: Ateş Üstünde - Dizi Yorumları

Eski Kanıt'ı arada izlerdim güzel diziydi ve bir atmosferi vardı bu Kanıtın ise eskisiyle uzaktan yakından alakası yok
Maksat arka sokaklarin yoklugunda bir polisiye dizisi olmasi ve kanitin ismini kullanarak izleyiciyi kendine cekmek.

İlk bölümün sonu güzel oldu ama Kanıt ile uzaktan yakından alakası yok, cinayet çözüyorlar falan diye düşünenler hiç açmasın.
Niye cözduler iste cinayet. Karakterlerin uzun anlatilmasi gayet normal. Ben zamanla rayina oturacagini dusunuyorum

Maksat arka sokaklarin yoklugunda bir polisiye dizisi olmasi ve kanitin ismini kullanarak izleyiciyi kendine cekmek.

Niye cözduler iste cinayet. Karakterlerin uzun anlatilmasi gayet normal. Ben zamanla rayina oturacagini dusunuyorum
Eskisi daha gizemliydi sanki bunda pek o havayı yakalayamadım

tekrarı başladı güzelmiş beğendim başroldeki adamla kız çok iyi oynuyor özellikle adam çok iyi vadiye lazım böyle bir tip
arka sokaklar gibi dandik dizinin yanında şahaser duruyor :D

Eskisi daha gizemliydi sanki bunda pek o havayı yakalayamadım
Gelen gideni aratir daima.
Eskisi harikaydi. Muzikleri bile guzeldi. Simdi eskisini acip izliyeyim tv 2 de

ben bu senaryoyu tanıdım değiştirmişler üvey kardeşler anne aynı baba farklı evliyken bahçivanla aldatmış ömer kaanın kardeşi bide baş düşmanı rüzgarında kardeşi
Ruzgarla kaan kardes degiller cunku dna sonuclari kardes olmadigini gösterdi

annesi aynı babalar farklı gibi geldi bana
Ruzgarin annesine kaanin babasi sefkat glsteriyor diye ruzgarin babasi öyle sanmis. Ölum döseginde emin olmadigi icin ömere arastir bendenmi diye söyledi. Degilse yok et dedi. Adam ölum döseginde bile canilik pesinde.
Ruzgar ile kaan kardes degiller. Kan bagi olunsaydi dna tutardi

Ruzgarin annesine kaanin babasi sefkat glsteriyor diye ruzgarin babasi öyle sanmis. Ölum döseginde emin olmadigi icin ömere arastir bendenmi diye söyledi. Degilse yok et dedi. Adam ölum döseginde bile canilik pesinde.
Ruzgar ile kaan kardes degiller. Kan bagi olunsaydi dna tutardi
ömer ismi geçti bide

Evet. Ömer ruzgarin gercek kardesi ve kucuklugunde kaanin arkadasiydi ama simdi dusmanlar. Ruzgar ikisinin arasinda artik. Biri öz abisi digeri abi bildigi bagi kuvvetli oldugu kaan

Basini sonunu izlemis tek :)

Anlamadım valla bölüm sonunda cinayet çözüldü dedim başka dizi izledik

Evet. Ömer ruzgarin gercek kardesi ve kucuklugunde kaanin arkadasiydi ama simdi dusmanlar. Ruzgar ikisinin arasinda artik. Biri öz abisi digeri abi bildigi bagi kuvvetli oldugu kaan

Basini sonunu izlemis tek :)
Tekrarını da izliyorum şuan, baskın olan karakterlerin hayatı yani cinayet ikinci plana atılmış :)

Tekrarını da izliyorum şuan, baskın olan karakterlerin hayatı yani cinayet ikinci plana atılmış :)
Evet ve ben bunu ilk bölume ve karakterlere isinmamiz icin yapildigini dusunuyorum. Orjinal kanittada ilk bölumle sonrakiler arasinda fark vardi. Buda zamanla oturur. Sonucta sevil hanim dizinin bir cok kismiyla ilgileniyor. Eskisine benzetir zamanla

Bu arada ilk bölümü annemle izledim. Kendisi azılı bir Kanıt fanı olunca yerin dibine soktu da soktu. Örneğin ana karakterin kanıtlara eldivensiz dokunması gibi detaylardan çok rahatsız oldu. Kaan ve Rüzgar'ın öz kardeş olmadığını da doğru tahmin etti ve sadece birkaç bölüm ömür verdi. "O bile beğenmediyse" ile başlayan bir cümle kurmak isterdim, ama kurmayacağım. Yine de böyle devam ederse Kanıt'ın sadık kitlesi de uzaklaşmaya başlayacaktır.

Son düzenleme:
Büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Asya ve Kaan'in bitmek bilmeyen atismalari cok itici. Birkaç bölüm sonra da aşık olma klişesine başlarlar hiç cekilmez. Bunu bırakıyorum, eski Kanit'in tekrarlarini izlemeye devam. :)

Büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Asya ve Kaan'in bitmek bilmeyen atismalari cok itici. Birkaç bölüm sonra da aşık olma klişesine başlarlar hiç cekilmez. Bunu bırakıyorum, eski Kanit'in tekrarlarini izlemeye devam. :)
O eski versiyonu saat 20 de yayinlamazdı o yapımcıyla karşılaşmıştım taksimde muzaffer yıldırım iyi yapmış bence adamların arka sokakların yönetmeniyle bağlantısı var

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelen gideni aratir daima.
Eskisi harikaydi. Muzikleri bile guzeldi. Simdi eskisini acip izliyeyim tv 2 de

Ruzgarla kaan kardes degiller cunku dna sonuclari kardes olmadigini gösterdi
Başrollerde de eskisindekilerin yeri belliydi senaryo da ise hiç cinayet meselesini ön plana almadılar aile hayatı daha öndeydi :)