Kanal D Kanıt: Ateş Üstünde - Dizi Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,568
Puanı
1,061

Kanal D'nin sevilen polisiye dizisi Kanıt, yeniliklerle tekrar ekrana dönüyor.

Yapımcılığını ANS Film ve NuLook'un, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un üstlendiği; başrollerini ise Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear, Gurur Aydoğan, Başak Güröz, Sevil Atasoy, Ebru Aytemur, Müge Arıcılar, Oktay Korunan, Duygu Şen, Hayati Akbaş ve Güvenç Selekman'ın paylaştığı yapım, Kaan ve Rüzgar isimli iki kardeşin hikayesini gerçek hayattan esinlenen esrarengiz cinayetleri arka fonuna alarak ekranlara taşıyacak.

Merakla beklenen dizi ile ilgili tüm yorum ve paylaşımlarınızı bu konu başlığı altında yapabilirsiniz.

Kanıt: Ateş Üstünde, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de Kanal D'de!

Bakalım Kanıt mı yoksa Gülümse Yeter mi daha çok izlenecek

Bu konu daha önce açıldığı için buradan devam ediyoruz.

Açıkçası ilk bölümü izleyeceğim, ama eski Kanıt'ın tadını verip vermeyeceği şüpheli. Yine de insan merak ediyor tabii.

Bakalım Kanıt mı yoksa Gülümse Yeter mi daha çok izlenecek
Tabii ki de Gülümse Yeter değil.

Gülümse Yeter bence totalde zirvede yer alır. AB grubunda da ikisi kapışır gibi.

senarist 110 dk yazmış sosyal medyadan, eski seri 80 dk'yı geçmiyordu, baymadan anlatırlar umarım

Merakla bekliyorum. Umarim misafir gelmez

Eski Kanıt ile tamamen alakasız bir spin-off, tamamen Amerikanvari bir dizi olmuş.

Dizi isim ve sevil hoca haruc komple alakasiz eski kanitla.
Dizi hosuma gitti ama izlermiyim bilmem. Umarim cinayet bu bölumde cözumlenir. Karakterlerin hayatlarida eski kanit gibi az islense daha iyi olacak.

Su ömer nezaman cikacak bakalim meydana. Ruzgarin gercek abisi ve kaaninda eski arkadasi suanki dusmani

Son düzenleme:
normalde sevmem bu diziyi yokluktan bakayım dedim fena değilmiş

Yorumlara baktım da kimse eskinin tadı yok diyormuş, izlesem mi izlemesem mi kararsız kaldım.

Yorumlara baktım da kimse eskinin tadı yok diyormuş, izlesem mi izlemesem mi kararsız kaldım.
Izle izle. Birkac bölume digeri gibi olur. Suan karakterleri tanitmak icin ilk cinayet olayinda onlarin yakinlari var.

Maalesef hayal kırıklığına uğradım. Tüm bölümlerini izlemememe rağmen Kanıt sevdiğim dizilerden biri olmuştu, ancak burada vakadan ziyade karakter gelişiminin daha çok anlatılması hayal kırıklığı yarattı. Başlangıç sahneleri teknik olarak iyiydi, ama ajitasyonu fazla uzatmaları sıkıcı oldu. Kanıt'ta hemen vakaya geçilirdi, ama burada ilk yarım saat boş boş laflarla geçti. Ben cinayeti çözmek isteyen polisler görmek istiyorum, yoksa banane polisin kardeşinden, osundan busundan.

Tansel Öngel ve Ahmet Olgun Sünear arasında bir Engin Benli-Deniz Celiloğlu kimyası oluşması çok zor, ama ikisi de oyunculuk olarak tatmin etti. Keşke Orhan ve Selim yeniden olsaydı. Kadın komiser ise kötü değildi, ama çok iyi de bulmadım. Sevil Atasoy'u görmek güzeldi, ama keşke adli tıpta tıkılı kalmayıp eskisi gibi bize bilgi verseydi.

Sonuç olarak ilk bölümün sonunu bile getiremedim. Benim sevdiğim Kanıt bu değildi, onun hızlı temposunun yanında bu kaplumbağa gibi kalmış. Hatta biraz daha abartmak gerekirse bunu izleyeceğime gece tv2'deki tekrarlarına bakarım. Yine de romantik komediler arasında vaha olduğu kesin. Eski Kanıt hatrına yolu açık olsun, ama ben bu macerada olmayacağım.

Son düzenleme:
Biraz beğenilmiş gece bakmaya çalışacağım buna da.

İlk bölümün sonu güzel oldu ama Kanıt ile uzaktan yakından alakası yok, cinayet çözüyorlar falan diye düşünenler hiç açmasın.

Eski Kanıt'ı arada izlerdim güzel diziydi ve bir atmosferi vardı bu Kanıtın ise eskisiyle uzaktan yakından alakası yok