Göz doktorumun ismini vermemi ister miydin, çok iyi doktordur.Ne fark eder, Toprak gibi Gökhan da çok iyi.![]()
![]()
Göz doktorumun ismini vermemi ister miydin, çok iyi doktordur.Ne fark eder, Toprak gibi Gökhan da çok iyi.![]()
![]()
O da ayrı bir acayip konuAyrıca bu berbat afişin içinde ikisinin de kötü durması.![]()
Yalnız değilmişsin, ama ne alaka?Göz doktorumun ismini vermemi ister miydin, çok iyi doktordur.![]()
Çünkü cidden benziyorlar.
Gökhan Alkan harika ama Toprak Can biraz daha farklı durabilirdi.![]()
Neresi harika be bunun, Miran'a dönmüş Akın Akınözü'nün bir tık iyi hali olmuş.![]()
Bende benzettim de, ne var bunda.Gayet güzel, yakışmış Toprak'a.
![]()
Neresinde ne var, neresi güzel.Miran çirkindi ayrıca ben de Gökhan'dan bahsediyordum.
![]()
Yerli wolverine Akın AkınözüNe fark eder, Toprak gibi Gökhan da çok iyi.![]()
![]()
Bir sonraki afişin,öncekinden daha kötü olacağı...Iyy bu ne, ilkinden beter.![]()
Cam Tavanlar'ın tam tersi bir anlayışla hareket ediyorlar.Bir sonraki afişin,öncekinden daha kötü olacağı...![]()
Reytingleri afişi gibi olacak.Cam Tavanlar'ın tam tersi bir anlayışla hareket ediyorlar.![]()
Cam Tavanlar için söylüyorsan çok mutlu oldum ama bunun için diyorsan üzülürüm, bunu da izlemeyi düşünüyorum da.Reytingleri afişi gibi olacak.![]()
Bu dizi için, Ct kalite bir diziye benziyor.Cam Tavanlar için söylüyorsan çok mutlu oldum ama bunun için diyorsan üzülürüm, bunu da izlemeyi düşünüyorum da.![]()
Şimdilik kaliteli başladı devamını göreceğiz.Bu dizi için, Ct kalite bir diziye benziyor.![]()
Beterin beteri varmış işte, bu afişler bize bunu öğretmiş oldu.Camdaki Kız'a rezil afiş konusunda rakip çıkmış.Fancıklar daha iyi afişler yapar ya, bunlar ne.