Göz doktorumun ismini vermemi ister miydin, çok iyi doktordur.Ne fark eder, Toprak gibi Gökhan da çok iyi.
Göz doktorumun ismini vermemi ister miydin, çok iyi doktordur.Ne fark eder, Toprak gibi Gökhan da çok iyi.
O da ayrı bir acayip konuAyrıca bu berbat afişin içinde ikisinin de kötü durması.
Yalnız değilmişsin, ama ne alaka?Göz doktorumun ismini vermemi ister miydin, çok iyi doktordur.
Çünkü cidden benziyorlar.
Gökhan Alkan harika ama Toprak Can biraz daha farklı durabilirdi.
Neresi harika be bunun, Miran'a dönmüş Akın Akınözü'nün bir tık iyi hali olmuş.
Bende benzettim de, ne var bunda. Gayet güzel, yakışmış Toprak'a.
Neresinde ne var, neresi güzel. Miran çirkindi ayrıca ben de Gökhan'dan bahsediyordum.
Yerli wolverine Akın AkınözüNe fark eder, Toprak gibi Gökhan da çok iyi.
Bir sonraki afişin,öncekinden daha kötü olacağı...Iyy bu ne, ilkinden beter.
Cam Tavanlar'ın tam tersi bir anlayışla hareket ediyorlar.Bir sonraki afişin,öncekinden daha kötü olacağı...
Reytingleri afişi gibi olacak.Cam Tavanlar'ın tam tersi bir anlayışla hareket ediyorlar.
Cam Tavanlar için söylüyorsan çok mutlu oldum ama bunun için diyorsan üzülürüm, bunu da izlemeyi düşünüyorum da.Reytingleri afişi gibi olacak.
Bu dizi için, Ct kalite bir diziye benziyor.Cam Tavanlar için söylüyorsan çok mutlu oldum ama bunun için diyorsan üzülürüm, bunu da izlemeyi düşünüyorum da.
Şimdilik kaliteli başladı devamını göreceğiz.Bu dizi için, Ct kalite bir diziye benziyor.
Beterin beteri varmış işte, bu afişler bize bunu öğretmiş oldu.Camdaki Kız'a rezil afiş konusunda rakip çıkmış. Fancıklar daha iyi afişler yapar ya, bunlar ne.