Reyting neden düştü acaba bu kadar? Bölüm iyi değil miydi? Bu arada 2.85 reytingle AB'de ikinci olmuş, garip. @slhttnmtl @Angelica
https://twitter.com/x/status/1414844715946676225
Çok garip, aslında bölümün temposu falan da yerindeydi. Yani tabi bi geçen bölüm yoktu ama 1 reyting düşecek kadar değil.Reyting neden düştü acaba bu kadar? Bölüm iyi değil miydi? Bu arada 2.85 reytingle AB'de ikinci olmuş, garip. @slhttnmtl @Angelica
Seranay gelince bari çok düşmese.Çok garip, aslında bölümün temposu falan da yerindeydi. Yani tabi bi geçen bölüm yoktu ama 1 reyting düşecek kadar değil.
Menajerimi Ara geçen hafta 1.20'yle AB'de ilk 10'a girdi, hatta 8. sıradan olması lazım, ondan hiç enteresan gelmiyor böyle şeyler.
O tempoyu yükseltir iyi de olur da ben Vedia - İhsan olaylarını biraz daha açmalarını istiyorum.Seranay gelince bari çok düşmese.
Dün izlemedim bilmiyorum ama Vedia - İhsan olayından daha önemli Yaman olayı var.O tempoyu yükseltir iyi de olur da ben Vedia - İhsan olaylarını biraz daha açmalarını istiyorum.Garanti iyi yönde kıpırdanma yaşar.
Benimde aklıma o geldi de olmasa bari ya, yoksa iyice sapıtcaklar benim pavyon kadını Vedia'm kalcak.Dün izlemedim bilmiyorum ama Vedia - İhsan olayından daha önemli Yaman olayı var.Ferit ile kardeş çıksınlar.
Pavyon olayını bilmeyen me...Benimde aklıma o geldi de olmasa bari ya, yoksa iyice sapıtcaklar benim pavyon kadını Vedia'm kalcak.
Spoi ister misin, ayrıntısı yok neredeyse.Pavyon olayını bilmeyen me...
Büyük ihtimalle öyle olacak, ilk bölümden beri aynı şeyi söylüyorum, çıkmazsa yıkılırım.
Spoiler severim, olur.Spoi ister misin, ayrıntısı yok neredeyse.
Yaa hayır yıkıl ama kardeş çıkmasınlar ama yani...
İşte bu Vedia eskiden pavyonlarda çalışıyormuş sonra gitmiş İhsan slağı bunu almış, evlenmişler ama eltisi AZADE HANIM ilk zamanlar dünyayı dar etmiş, gram sevmemiş.Spoiler severim, olur.
#FerYam canım shipim.
Bu Azade hanıma birinin haddini bildirmesi gerekiyor. Her şeye burnunu sokmuş, her şeye karşı çıkmış. Sevdiği şeyler de berbat.İşte bu Vedia eskiden pavyonlarda çalışıyormuş sonra gitmiş İhsan slağı bunu almış, evlenmişler ama eltisi AZADE HANIM ilk zamanlar dünyayı dar etmiş, gram sevmemiş.
#AyFer
O işi ve #VedAy halledecek.Bu Azade hanıma birinin haddini bildirmesi gerekiyor. Her şeye burnunu sokmuş, her şeye karşı çıkmış. Sevdiği şeyler de berbat.(Bkz. Hande)
#FerYam olsa, en güzel ders olur Azade'ye.O işi ve #VedAy halledecek.
Yuh artık, senin shipin hiçbir şey yapamaz ama benimkiler ettiğini buldurur.#FerYam olsa, en güzel ders olur Azade'ye.
Azade'yi kudurtur.Yuh artık, senin shipin hiçbir şey yapamaz ama benimkiler ettiğini buldurur.
Ammmaaaaan benimkilerde de var o.Azade'yi kudurtur.
Gerçek aşk değil o.Ammmaaaaan benimkilerde de var o.
Niye mesajıma güldürdün atıp tekrar paylaştın?
Emin misin? Git tekrar bak mesaja.Fragman atmamışsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?