Reyting neden düştü acaba bu kadar? Bölüm iyi değil miydi? Bu arada 2.85 reytingle AB'de ikinci olmuş, garip. @slhttnmtl @Angelica

Çok garip, aslında bölümün temposu falan da yerindeydi. Yani tabi bi geçen bölüm yoktu ama 1 reyting düşecek kadar değil.

Menajerimi Ara geçen hafta 1.20'yle AB'de ilk 10'a girdi, hatta 8. sıradan olması lazım, ondan hiç enteresan gelmiyor böyle şeyler. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Çok garip, aslında bölümün temposu falan da yerindeydi. Yani tabi bi geçen bölüm yoktu ama 1 reyting düşecek kadar değil.

Menajerimi Ara geçen hafta 1.20'yle AB'de ilk 10'a girdi, hatta 8. sıradan olması lazım, ondan hiç enteresan gelmiyor böyle şeyler. :A
Seranay gelince bari çok düşmese. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
O tempoyu yükseltir iyi de olur da ben Vedia - İhsan olaylarını biraz daha açmalarını istiyorum. :A Garanti iyi yönde kıpırdanma yaşar. :A
Dün izlemedim bilmiyorum ama Vedia - İhsan olayından daha önemli Yaman olayı var. :bhr: Ferit ile kardeş çıksınlar. :Z

• Güldürdün
İşte bu Vedia eskiden pavyonlarda çalışıyormuş sonra gitmiş İhsan slağı bunu almış, evlenmişler ama eltisi AZADE HANIM ilk zamanlar dünyayı dar etmiş, gram sevmemiş. :A

#AyFer :love1:
Bu Azade hanıma birinin haddini bildirmesi gerekiyor. Her şeye burnunu sokmuş, her şeye karşı çıkmış. Sevdiği şeyler de berbat. :A (Bkz. Hande)

• Harika