En kalitelisi de sanırım onda, baksana adamı giyindimiyorlarBu yaz favori vücudum Alp Navruz
En kalitelisi de sanırım onda, baksana adamı giyindimiyorlarBu yaz favori vücudum Alp Navruz
Ayçanın da kasları fena değildiEn kalitelisi de sanırım onda, baksana adamı giyindimiyorlarAytaç Şaşmaz'ı da göstermişlerdi de o idare eder
Aa bak onunkini görmedim herhalde, neyse denk geliriz. Sonuçta orda kimseyi giyindimiyorlarAyçanın da kasları fena değildi
Evet Ayçanın baklavaları güzelAa bak onunkini görmedim herhalde, neyse denk geliriz. Sonuçta orda kimseyi giyindimiyorlar
Aşk Mantık İntikam da başrol karakter teklifi gidince atladı hemen, buradan çıktı..İlhan Şen burdan da mı çıkıyordu 😱
@slhttnmtl 😱Total'de iş yapar da buraya yazıyım bari AB max. 3, klasik atv yaz dizisi olur işte.
Evet, beklediğimden baya düşük AB ve ABC. Ama gelecek hafta tekrarlar ile toparlar belki.Rezalet
Tahminlerde büyük patladım 😱Evet, beklediğimden baya düşük AB ve ABC. Ama gelecek hafta tekrarlar ile toparlar belki.
Bende yapsam bende patlardım.Tahminlerde büyük patladım 😱
Baht Oyunu gibi bol tekrarla yükselmesi lazım. Ki dizi daha genel bir kitleye hitap ediyor.
2. Bölüm fragmanı diyor.
Aman gözlerim gitmiş.2. Bölüm fragmanı diyor.
Olur öyle şeyler arada ya.Aman gözlerim gitmiş.Bende diyorum aynı fragmanı neden 2. fragman diye sundular.
Hala mı. 😱 Neyse buna vesile olacakmışım en azından.Olur öyle şeyler arada ya.Neyse, bende bu sayede izlemeyi unuttuğum fragmanı izleyeyim birazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?