- Reaksiyon puanı
- 116,209
- Puanı
- 1,060
Geçen haftada kalsam sana selam bile vermezdim.
Kicktipp'ti mevzu ama bu mesajda çok anlam var. Bundan sonra bu mesajda kalırım artık.
Geçen haftada kalsam sana selam bile vermezdim.
Dosi hanım... Maskeli'yi sizde mi terk edeceksiniz..Geçen haftada kalsam sana selam bile vermezdim.
Kicktipp'ti mevzu ama bu mesajda çok anlam var. Bundan sonra bu mesajda kalırım artık.
Demek o kutlu zaman geldi ha... Vaaay be... Ama sözüm var tabi ki sözümü tutmadan ölmem... Gerekli işlemleri yapıp gereken hazırlıkları yapıp yavaş yavaş tüketmeye başlayayım bari...@MEnes zamanı geldi...
Yapma.... İnanırım...Demek o kutlu zaman geldi ha... Vaaay be... Ama sözüm var tabi ki sözümü tutmadan ölmem... Gerekli işlemleri yapıp gereken hazırlıkları yapıp yavaş yavaş tüketmeye başlayayım bari...@Tolstoyevski
Geçmiş olsun şimdiden.Demek o kutlu zaman geldi ha... Vaaay be... Ama sözüm var tabi ki sözümü tutmadan ölmem... Gerekli işlemleri yapıp gereken hazırlıkları yapıp yavaş yavaş tüketmeye başlayayım bari...@Tolstoyevski
İzlemem bu diziyi..
Sana fazla bu dizi zaten. Haklısın. İzleme
Bak bak Netflix dizi önerisi gelince nasıl da koşa koşa izliyor hemenDemek o kutlu zaman geldi ha... Vaaay be... Ama sözüm var tabi ki sözümü tutmadan ölmem... Gerekli işlemleri yapıp gereken hazırlıkları yapıp yavaş yavaş tüketmeye başlayayım bari...@Tolstoyevski
Yok sana lafım yokKütük dostuma katılıyorum. Bana da mı fazla bu dizi Dosi hanım...
------
Bak bak Netflix dizi önerisi gelince nasıl da koşa koşa izliyor hemen@Sherlock
Sağlık olsun Dosi hanım, diziler bitmiyor zaten. Birini kaybedelim artık yapacak bir şey yokYok sana lafım yokiyi bir diziyi kaybetmiş olursun anca. Tek sezonluk akıcı idi. En başta türk kızı başrol ve İsveççe arada Türkçe duyardınkurgusu olmayan gerçek olaylar.
Kütük dostumun kaliteden anladığı gerçeği..Kütük dostuma katılıyorum. Bana da mı fazla bu dizi Dosi hanım...
------
İnan... Çünkü yapacağım...Yapma.... İnanırım...
Neden sebep böyle dedin bilmiyorum ama hayırlısı...Geçmiş olsun şimdiden.
Ne alakası var ulan Çöpflix'e en büyük savaşı açan insan benim...Kütük dostuma katılıyorum. Bana da mı fazla bu dizi Dosi hanım...
------
Kalifat bir Netflix orjinal dizisi değildir. Bunu kaç kere yazacağım. Ülkemizde yayınlanıp İskandinav ülkelerinde ilgi büyük olunca Netflix aldı sonradanİnan... Çünkü yapacağım...
Neden sebep böyle dedin bilmiyorum ama hayırlısı...
Ne alakası var ulan Çöpflix'e en büyük savaşı açan insan benim...Söz vermiştim aylar önce, sözümü tutmak benim boynumun borcudur...
Ben zaten biliyorum da işte adaşım öyle diyince genel bir cevap vermek istedim...Kalifat bir Netflix orjinal dizisi değildir. Bunu kaç kere yazacağım. Ülkemizde yayınlanıp İskandinav ülkelerinde ilgi büyük olunca Netflix aldı sonradan@MasacRE
Kudurtucu bir dizi.İnan... Çünkü yapacağım...
Ne alakası var ulan Çöpflix'e en büyük savaşı açan insan benim...Söz vermiştim aylar önce, sözümü tutmak benim boynumun borcudur...
Niye sansürlü bu kelime Dosi hanım?Senin tabirin ile D°° °°H°°° ile konuşmaman gerekir.
Riskli bir tabir diye duymuştum artı bana karşı kullanmanı da sevmedim. Sen utanmadan yazdın ama ben böyle yazmayı tercih ettimNiye sansürlü bu kelime Dosi hanım?
Ya bırak. Sen dizi tercihlerini tamamen Netflix'e göre yapan bir insansın. Bırak bu ben Netflix' savaş açtım ayaklarınıİnan... Çünkü yapacağım...
La Casa de Papel de Netflix dizisi değildi. Alıp ne hale getirdiklerini gördükKalifat bir Netflix orjinal dizisi değildir. Bunu kaç kere yazacağım. Ülkemizde yayınlanıp İskandinav ülkelerinde ilgi büyük olunca Netflix aldı sonradan@MasacRE
Kıyasladığın şeye bak. Bu sadece 8 bölümlük bir dizi. Devamı yokYa bırak. Sen dizi tercihlerini tamamen Netflix'e göre yapan bir insansın. Bırak bu ben Netflix' savaş açtım ayaklarını
La Casa de Papel de Netflix dizisi değildi. Alıp ne hale getirdiklerini gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?