Bu kadın bu herifi yaşatmaz zaten.Kocasi geldi tez vakitte öldürülüp arka bahçeye gömülmesini bekliyoruz![]()
Bekliyorum öyle bir şey.
Bu kadın bu herifi yaşatmaz zaten.Kocasi geldi tez vakitte öldürülüp arka bahçeye gömülmesini bekliyoruz![]()
Bende bu hangi sayfa diyorum bee ben ne zaman yorum yapmısım buraya 😱😱😱Kocasi geldi tez vakitte öldürülüp arka bahçeye gömülmesini bekliyoruz![]()
Hahaha o deilde fikriye korkuyomu bu adamdan 😱Bu kadın bu herifi yaşatmaz zaten.![]()
Bekliyorum öyle bir şey.![]()
Ne zaman yaptigin onemli deil onemli olan yapmış olmanBende bu hangi sayfa diyorum bee ben ne zaman yorum yapmısım buraya 😱😱😱
Bölüm sıkıcı ilerliyor ya bir şeyler olsun artık.
Daha dur birazdan coşacakBölüm sıkıcı ilerliyor ya bir şeyler olsun artık.![]()
Daha dur birazdan coşacako ev sahibinin kafasında vazo kırılacak daha öyle tahmin ediyorum ya da cam şişe
![]()
aynn ev sahibi is kamingBölüm sıkıcı ilerliyor ya bir şeyler olsun artık.![]()
KeşkeDeniz hesabını sordu adama ama keşke başlangıçta da akıllı olsaydı bu kadar![]()
Ayy Miratı elde et bize ne .ssKeşkeBen olsaydım kocamdan gizli milyon dolarlık hesaplarım kenarda köşede dünya kadar takım altınım pırlantalarım olurdu
Hülyanın arkasından ben entrika yapardım kocasını elinden alırdım
@denizz19 @mrt-06 o değilde ben denizin yerinde olsaydım şu anda da elinden alırdım hülyanın elinden kocasını veya doktorla evlenirdim o da mı olmadı Miratı elde ederdim![]()
Fikriye değilde deniz pohu yedi manyak.Neden kendini dışarı atıyon sende içeri girsene sonra vay efenim ndn bıçaklandım 😱
aaaa 1 dakika ayoll yüksek sosyete yokmuydu bu akşam senin bu dizide ne işi var bakalımFikriye değilde deniz pohu yedi manyak.Neden kendini dışarı atıyon sende içeri girsene sonra vay efenim ndn bıçaklandım 😱![]()
O da heyecan İşteFikriye değilde deniz pohu yedi manyak.Neden kendini dışarı atıyon sende içeri girsene sonra vay efenim ndn bıçaklandım 😱![]()
Son 1 saat şahaneydi ZatenSon 1 saatini izleyemedim, yarın tekrarından tamamlarım.![]()
5 hafta önce bu diziye özlesine başladım sonra bağımlılık yaptı çılgın bi dizi.Gerilimi yüksek bi dizi varken high societyi napıyımaaaa 1 dakika ayoll yüksek sosyete yokmuydu bu akşam senin bu dizide ne işi var bakalım
😵😵😵
nettende onları izle ama diziyi bırakma sakın5 hafta önce bu diziye özlesine başladım sonra bağımlılık yaptı çılgın bi dizi.Gerilimi yüksek bi dizi varken high societyi napıyım![]()
Oldu dizi manyağı mı olayım iyicenettende onları izle ama diziyi bırakma sakın![]()
TutturduBen açtım işte. Bana kısmetmiş.Dizi bence ilgi görecek. Cumartesi zirvenin sahibi olur.
![]()
aaaa yüksek sosyeteyi bırakmış bu hain @xemrexxx koş ayollOldu dizi manyağı mı olayım iyice
Kösem- Kalbimdeki deniz - cesur ve güzel - içerde yeter şu anlık diğerlerine denk geldikçe falan bakıyorum 😉
Hep denk geliyorum
Tutturdu![]()