Görürüz istenen her şey mevcut dizideO Hayat Benim gibi 100 bölümü görürsek bunlar olabilir bence.![]()
Görürüz istenen her şey mevcut dizideO Hayat Benim gibi 100 bölümü görürsek bunlar olabilir bence.![]()
Çok heyecanlı yerde bitti ama yarın Totalde 6 ve üstü bekliyorum ben
Şahane sahneydi ama çok beğendim ben. Mirat'ın dağılın ulan deyip sıçraması çok komikti ama sahne sağlamdıFikriye savaş çıkarttı abov. 😱 @denizz19
Ben biraz tepkileri abartılı buldum ama sahnenin kurgusu iyiydi.Şahane sahneydi ama çok beğendim ben. Mirat'ın dağılın ulan deyip sıçraması çok komikti ama sahne sağlamdı![]()
Sahnenin en iyisi Denizdi benceBen biraz tepkileri abartılı buldum ama sahnenin kurgusu iyiydi.![]()
Bence gayet iyi gidiyor. Mirat ahaliye iyi ayar verdi. Kansızlar dedi vuuuSavaş sahnesinden sonra tempo çok düştü.![]()
Mirat şimdi Fikriye'ye de ayarı verir.Bence gayet iyi gidiyor. Mirat ahaliye iyi ayar verdi. Kansızlar dedi vuuu![]()
Bu tüm kadınların ortak sorunuNasıl bi kadın bu deniz anlamadım @mrt-06 kadını gelen geçen taciz ediyor![]()
İlk defa yeni bir dizinin konusunun unutulduğunu ve ilk bölüm başladıktan sonra açıldığını görüyorum, bence buna da bir ayar çekme vakti geldi.@OzaN
Aynı @Bully e benziyordu![]()
Kocasi geldi tez vakitte öldürülüp arka bahçeye gömülmesini bekliyoruzAnam o ne korkunç bir herifti la.![]()