İyi o zaman, ama yorumunu bekliyorum.Gece okuycam şimdi meşgulum[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
İyi o zaman, ama yorumunu bekliyorum.Gece okuycam şimdi meşgulum[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
Bu arada Kalbim Egede Kaldı girmedi listeyeİyi o zaman, ama yorumunu bekliyorum.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
Çünkü etiket olmadı. Neyse, biz sadece [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] ile devam edelim. Bu arada İlke'nin devreleri de iyice yandı.Bu arada Kalbim Egede Kaldı girmedi listeye#KalbimEgedeKaldı
Kıskandı ZelişÇünkü etiket olmadı. Biz [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] ile devam edelim. İlke'nin devreleri iyice yandı.
Bence tam olarak kıskanmadı, ama gizliden gizliye bir hareketlenme olduğu kesin. Bu arada Cabbar, Halime'nin elinden kurtulamayacak gibi.Kıskandı Zeliş[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahanda Delirdi HalimeBence tam olarak kıskanmadı, ama gizliden gizliye bir hareketlenme olduğu kesin. Bu arada Cabbar, Halime'nin elinden kurtulamayacak gibi.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Ben seviyorum, bence eğlenceli bir karakter. Bu arada Zeliş ile Mustafa'nın arası Zeliş'in yüzünden biraz bozuldu. Bir gün istemesen de olsa Mustafa'ya muhtaç olacaksın Zeliş. 😡 [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Cabbarı sevmiyorum be ya[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Evet o bakımdan iyi ama adam olamamışBen seviyorum, bence eğlenceli bir karakter. Bu arada Zeliş ile Mustafa'nın arası Zeliş'in yüzünden biraz bozuldu. Ah Zeliş, bir gün Mustafa'ya muhtaç olacaksın. 😡 [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Cabbar ve Halime koşu dalında olimpiyatlara katılsa altın madalyayı kazanır vallahi.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Kendisi üzüldüyse Mustafa'yı da üzmemeliydi o zaman. Zeliş'i de seviyorum, ama bazen çok tutarsız davranıyor maalesef. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Evet o bakımdan iyi ama adam olamamışAynen ya Zelişde üzüldü ama [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Aynen.Ama Mustafanın üzülmesine üzüldümÜzmeseydi o zaman. Zeliş'i de seviyorum, ama bazen çok tutarsız davranıyor maalesef. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
İlke de aniden kayboldu bu arada.Aynen.Ama Mustafanın üzülmesine üzüldüm[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Orda değil miydi?İlke de aniden kayboldu bu arada.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Oradaydı, ama bir anda kaybolmuş işte. Ben de anlamadım nasıl olduğunu.Orda değil miydi?[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Biraz geride dizi bendeOradaydı, ama bir anda kaybolmuş işte. Ben de anlamadım nasıl olduğunu.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Bölüm güzel gidiyor bence, izlerken çok eğlendim açıkçası. İnşallah reytinglerde beklenilen sonuçları alırız.Biraz geride dizi bende[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Bende bu bölümü çok sevdimBölüm güzel gidiyor bence, izlerken çok eğlendim açıkçası. İnşallah reytinglerde beklenilen sonuçları alırız.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Köyde bir rehabilitasyon merkezi olsa İlke kesin oraya kapatılır. Kahvehanede yaptıkları kesinlikle normal bir insana göre değil. Bu arada Zeliş'in yerinde olsam Mustafa'ya çoktan abayı yakmıştım bile.Bende bu bölümü çok sevdimBu arada İlke çok frikik verdi bu bölümde[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
AynenKöyde bir rehabilitasyon merkezi olsa İlke kesin oraya kapatılır. Kahvehanede yaptıkları kesinlikle normal bir insana göre değil. Bu arada Zeliş'in yerinde olsam Mustafa'ya çoktan abayı yakmıştım bile.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?